Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

26 май според астрологията

Луната е в знак Козирог. Добре е да отделите внимание на мускулите на гръдния кош, както и на гърдите. Грижливо се отнасяйте към костно-ставния апарат, старайте се да не престинете, не натоварвайте и не травмирайте коленете. Нежелателно е лечение на зъбите и гръбначния стълб. Да се избягва посещението при мануален терапевт и масажист. Добре е да се заемете с лечение на храносмилателни проблеми, стомаха и панкреаса. Подходящо време за дълбоко почистване на кожата, за епилация на тялото. До 17:28ч Луната се движи на празен ход, затова дотогава не предприемайте нищо, което е важно за вас. След това се премества в знак Водолей и възбраната отпада.

20 лунен ден е по-спокоен и подходящ период за по-добро прекарване на времето. Хората усещат енергиен подем, стават по-решителни и напористи. Символ на деня е орелът – полет на Духа.

Отношения: Избягвайте уединението и прекарайте време с приятели, но не започвайте разговори за парите, работата, семейните неуредици. Подходящо е и за любовни срещи в тиха обстановка, да си поговорите насаме. Днес вече по-добре ще разберете вашия партньор и ще може да намерите компромис. Хубаво е в този ден да се състои първа среща. Голяма е вероятността да премине в по-сериозни отношения. По възможност се откажете от битова работа.

Сънища: Сънищата са особени. Може да видите сън по своя поръчка. Когато легнете, мислено може да формулирате въпрос, на който ви се иска да получите отговор.

Днес е точният аспект на Юпитер квадрат Сатурн в 15:29ч и влиянието му ще се усеща и следващите няколко дена. Това е опасен период относно здравето на човека. Възможно е да се обадят хронични заболявания. Влошава се състоянието на кожни и съдови заболявания, болести на костната система. Може да пострада авторитета на някой, да се претърпят парични загуби или проблеми със закона. В личен план охлаждане на отношенията, може да се стигне до раздяла. Недоверие и подозрителност могат да застанат помежду ви.

„Проявете доброто в себе си без никакво насилие. По естество човек е добър, но трябва да прояви доброто в себе си. Каже ли някой, че не е добър, това показва, че не е проявил доброто. В какво се проявява доброто? – В прави и светли мисли, във възвишени чувства и в благородни постъпки.”

Учителят Петър Дънов