Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

25 май според астрологията

Венера е в знак Близнаци до 17 юни. Характерни ще са лекомислие и вятърничавост в поведението, търсене на разнообразие и повърхностност. Отношенията няма да достигат дълбочина и усърдие.

Днес изкусителната Венера е в опозиция с войнствения Марс. При този аспект възникват проблеми в сексуалните отношения. Най-добре е да се избягва сексът. Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Появява се агресия спрямо половия партньор. Жените да се пазят, защото сексуалните маниаци също активизират своята дейност. Не се опитвайте да съблазнявате (важи за днес и утре).

Може да възникнат остри възпалителни заболявания, проблеми с половите органи и гърлото. Характерно ще е чувство за неудовлетвореност, неразположение, липса на всякакъв такт.

Луната е в знак Козирог. Добре е да отделите внимание на мускулите на гръдния кош, както и на гърдите. Грижливо се отнасяйте към костно-ставния апарат, старайте се да не престивате, не натоварвайте и не травмирайте коленете. Нежелателно е за лечение на зъбите и гръбначния стълб. Да се избягва посещението при мануален терапевт и масажист. Добре е да се заемете с лечение на храносмилателни проблеми, стомаха и панкреаса.

Подходящо време за дълбоко почистване на кожата, за епилация на тялото, за сауна.

19-ти лунен ден - енергията на деня е неблагоприятна за човека.

Отношения: Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече ще ги задълбочите.

Сънища: Може да ви стреснат, но те са без значение и не се сбъдват.

Както казва Робин Шарма в една от своите книги, всеки ден бъдете добри с непознат. Ако накарате поне един човек да се усмихне през деня или ако подобрите настроението на поне един непознат, то няма да сте изживели деня си напразно. Добрината е наемът, който трябва да плащаме за заеманото място на тази планета. Всеки, който влезе в живота ни, има на какво да ни научи и какво да ни разкаже.