Очаква ни един наистина специален уикенд, в който заедно ще празнуваме 24-ия рожден ден на ключовия фактор за развитието на електронната сцена у нас - YALTA CLUB.

Вече 24 години столичният клуб допринася за обогатяването и напредъка на тази култура у нас, представяйки продукти на световно ниво. Подобен повод е предпоставка за празничния уикенд, който предстои и ще бъде споделен в компанията на HERNAN CATTANEO и LIUBO URSINY (ROOM 1, 20.02), DJ RADY (ROOM 1, 21.02) и FULL CIRCLE (ROOM 2, 21.02).

Рожденият ден ще започне в петък вечер с HERNAN CANTTANEO и LIUBO URSINY. С над 30 оригинални сингъла, 50 ремикса и 12 компилации, за артист като CATTANEO думите никога не са достатъчно силни. Това, което е от значение обаче, със сигурност ще се усети на 20 февруари, когато в неговата компания зад пулта ще застане и LIUBO URSINY. Спечелил личното признание, подкрепа и уважение на CANTTANEO заради професионализма си, URSINY вече е и сред приятелите на известния диджей. Това определено води до качествена музикална симбиоза. Билети мога да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB на цена от 25 лв.


На следващия ден, 21 февруари, празничният уикенд продължава в ROOM 1 със стожера на електронната музика DJ RADY. Отдал голяма част от живота си за развитието на електронната музика у нас, RADY ще се качи на пулта, представяйки най-доброто от 90-те под наслов „Good old days”. Всички, които искат да се върнат назад във времето заедно с DJ RADY, могат да закупят своя билет на цена от 10 лв. на входа на клуба.

Паралелно с това в ROOM 2 на 21 февруари ще видим и проекта FULL CIRCLE. Oбединени от обща идея, в която съчетават различни видове изкуства, партито докосва почти всички сетива на човешката същност и оставя траен отпечатък. Сред необикновена и приковаваща декорация и качествен звук, зад пулта ще застанат MARK_K ALEXX PETRENKO. Входът за партито е от страната на ул. Аксаков и е безплатен до 00:00 часа, като цената след това е 10 лв.

Дотогава всеки може даде своя глас за YALTA CLUB в класацията на DJ MAG 100 CLUBS тук.