Автор
Woman.bg

20 лунен ден – можем сами да решим кога и по кой път да тръгнем

20 лунен ден (от 13/10 в 22:43 часа до 14/10 в 23:36 часа) Символ – орелът

Символът на този ден е вярата и смелостта. Вярата, че можем и смелостта, за да го постигнем. Несъмнено е лесно да го изречеш и далеч по-трудно да го постигнеш. Страхът ни, че можем да сбъркаме или да се нараним, понякога е много по-регресивен, отколкото смелия опит да стъпим една крачка напред. И все пак, на този ден можем да си позволим „лукса“ да бъдем по-уверени и да подредим онези сфери от живота си, от които ни е било страх.


Ако се опитаме да сменим фокуса и погледнем на нещата от различна страна, постепенно голяма част от тревогите и опасенията ще се стопят. Така ще добием увереност в себе си да застанем очи в очи срещу проблемите си и да ги разрешим. Символът на този ден е орелът, който ни показва как да забравим за дребнавите капризи, да надхвърлим всеки банален коментар за да се издигнем в полет над тесногръдите норми и убеждения. Можем сами да решим кога и по кой път да тръгнем и ако някой осуети желанията и действията ни трябва да защитим убежденията и правотата си, защото ние имаме свой собствен път, другите имат избора да тръгнат по други пътеки.

Този ден ще ни позволи отново да се свържем с истинските си корени, да почувстваме радостта и удовлетвореността от това, че можем сами да се справим с всяко препятствие. Трудностите изведнъж се превръщат в предизвикателство, на което ще откликнем с любопитство. Блокажите ще се превърнат в наши съветници и учители, които ще ни помогнат да проявим разум там, където сме склонни да бъдем безразсъдни. Каквото и да предприемем на този ден, то е в нашите ръце и осъществяването му зависи единствено от нашата воля и упоритост.

Материалът е предоставен от: