Любимият ви партньор не е нито бик за разплод, нито робот. Той не е длъжен да бъде идеален любовник и да отгатва всичките ви желания чрез телепатия. Особено ако досега нито веднъж не сте си направили труда да го попитате какво му харесва и какво го дразни…

Колкото и странно да ви звучи, мъжете имат по тялото си повече от една ерогенна зона. И ако вие упорито пренебрегвате този факт и при първата удобна възможност посягате по различни начини към най-“мъжкия” орган на партньора, това след време ще започне да го дразни.

Ако не знаете какви са алтернативите, пробвайте различни точки – погалете го по врата, зърната (при мъжете те също са чувствителни), корема (особено в долната му част) и вътрешната част на бедрата. По реакцията на партньора си ще разберете какво му харесва най-много.

Няма нищо лошо тялото ви да заема всяка една желана от партньора поза. Но всичко е хубаво с мярка! Показвайте понякога на любимия си, че не е в леглото с гумена кукла, а със страстна жена, която обича секса и проявява инициатива, за да получи повече удоволствие.