Автор
Woman.bg

(18+) Най-честите сексуални фантазии на нежния пол (18+)

Замисляли ли сте за сексуалните фантазии, които вашата партньорка може да има? Те съществуват, по-неприлични са и винаги я карат да се чувства неудобно, защото в много от случаите дори няма да присъствате там.

Благодарение на сексолозите от цял свят, обикновеният човек може да вникне малко по-дълбоко в основните фактори около формирането на женското либидо. След кратък преглед на научните новини, установихме, че женският оргазъм се случва именно в мозъка, защото той става жертва на високите нива допамин и тяхното влияние върху нервната система.

Излишно е да се заблуждаваме, че сме по-сексуално активни и държим ситуацията под контрол, защото жената може да докаже, че е ходещият грях с изкусителни форми и фантазия, която би могла да засрами всички сценаристи в Brazzers. Зад всяка женска усмивка се крие достатъчно материал за произвеждането на сериозен розов бестселър, но някъде по линията започва да се губи контактът. По тази причина ще покажем най-неочакваните сексуални фантазии, за които жените са си признали пред журнала по сексуална медицина:

Започваме с тези, които са далеч по-малко очаквани и напомняме, че отговорите са дадени от 800 жени на възраст между 20 и 40 години.

"Често си фантазирам, че участвам в правенето на фелацио." - 78.5%

Банана?

"Фантазирам си за секс на необичайно публично място като офисът, публична тоалетна и много други." - 81.7%

С повишаването на температурите ще се отдават все повече такива възможности, а и не трябва да забравяме, че комарите още не са фактор, който би могъл да ви попречи. През зимата можете да използвате тоалетните на всеки мол, който през делничните дни не запустява доста бързо.

"Често си фантазирам как участвам в мастурбацията на партньора ми." - 68.1%.

Дами, това не е частно парти, заповядайте!

И обратният сценарий също е в сила и е одобрен от 71.4% от женското съсловие.

Никога не пропускайте възможност да използвате ръцете си като основно оръжие относно събуждането на женските хормони - след половия ви орган, ръцете са най-чувствителни.

"Понякога желая да бъда сексуално доминирана!" - 64.6%

Сексолозите смятат, че това конкретно желание започнало да се появява по-често, имайки предвид и наличието на интерес към онези нюанси на сивото. 52.1% от жените признават, че биха желали да бъдат връзвани и използвани, за да получат по-различно сексуално изживяване. Около 41.7% от същите биха поискали да ви завържат и да ви използват. Готови сме, носете оковите!

Прочети повече по темата ТУК!