Автор
Woman.bg

15 неща, които да изхвърлите от гардероба си преди да станете на 30

Новата година пристига и всички искаме да започнем отначало - както в личен, така и в професионален план. Тази промяна обаче започва от самите нас и от създаване на високо самочувствие, което често се формира от начина, по който се обличаме.

Може би тази година ще чукнете заветните 30, може би имате нужда от разчистване на гардероба, което да послужи като духовно пречистване - ние сме насреща за съвет!

Чорапогащници с дупки

Спестете си усилията и количеството лак за нокти, като се отървете от тях!

Бельо с разтегнати ластици

Заслужавате да имате хубаво, здраво и прекрасно бельо без значение дали вие ще сте единия човек, който ще го види, или не.

Блестящи дрехи

Най-вече онзи сребърен клин, който има две дупки на крачолите и вече го обличате само когато ще сте с дълга рокля.

Бели дрехи, които вече не са толкова бели

Бялото издава женственост, неподправеност и невинност и стои добре само когато е...наистина бяло.

Онези кожени панталони

Кожените панталони не отиват на всичко, най-малкото пък на всеки, ето защо ако не ви стоят добре, или ви стягат, е време да се отървете от тях. Едва ли ще ги носите след като минете 30-те.

Дънки, които вече не ви стават

Знаем, че се надявате да отслабнете с няколко килца до края на...месеца. Но колко пъти сте си го повтаряли и не се е случвало? Бъдете честни със себе си и ги продайте в някой сайт, подарете или изхвърлете.

Ученически униформи

Не, вашите неродени деца едва ли биха искали да ги носят.

Стари шаферски рокли

Била сте шаферка няколко пъти в живота си и сте си купили няколко специфични цвята рокли, спазвайки дрескода. Едва ли скоро ще облечете въпросната коктейлна рокля, ето защо е време да я подарите на приятелка, на която ѝ предстои да бъде гостенка на сватба.

Тениски със странни надписи

Тениски с надписи от рода на "F*CK U", които не са достатъчно широки за спане, нямат място при дрехите на зряла жена.

Цветни клинове

Цветните клинове подчертават тялото на всички неподходящи места, освен това не биха могли да се носят с къса блуза. Следователно има само една едноцветна туника в гардероба ви, с която си отиват. Клинове, имитиращи дънки Да, изглеждат много добре на сайта, от който сте си ги поръчали, но не и в действителност.

Дрехи, подарени от бившия

И така: скъсахте с него, сега е моментът да се разделите и с подаръците, които той ви е правил. Тогава периодът и стилът ви са били други, вие сте била друга.

Онези модерни дрехи, които бяха на мода за 6 месеца и вече са демоде

Летни ботуши, променящи цвета си пръстени, кадифени анцузи... Всички те бяха топ тенденции за кратко, но истината е, че никога няма да се завърнат на мода.