Денят на влюбените трябва да бъде отбелязан не само с мили подаръци и знаци на внимание, но и със страстен необуздан секс.

Ако нямате идеи за празничната ви интимна нощ, ние ви предлагаме 14 изкусителни варианта.

1. Празничен сутрешен секс

Всички знаят, че далеч не всяка жена е готова за секс сутрин. Дамите обичат да си подремват повечко и да се излежават в леглото, избягвайки резките движения. Но пък мъжете сутрин са напълно готови да покажат сексуалната си мощ. Може би на Деня на влюбените ще е уместно слабият пол да се адаптира към биологическия часовник на силния пол?

Според сексолозите сексът сутрин помага на жените да повишат жизнения си тонус и да останат цял ден в прекрасно настроение. Вслушайте се в мнението на учените и зарадвайте любимия си и себе си. Освен това сутрин никой не очаква от вас еротични подвизи – просто се отпуснете и позволете на развихреното мъжко либидо да ви достави удоволствие.

2. Нуди-закуска

Разбира се за празника трябва да подарите на половинката хубава любовна картичка. Ако обаче не сте намерили време да купите такава, можете да сготвите нещо вкусно и да го сервирате във вид на сърце. Бисквити, салати, пържени яйца – всичко може лесно да се подреди в желаната форма.

За да не скучае любимият ви по време на приготвянето на закуската, домакинствайте гола. Можете да придадете още повече заряд на гледката, ако облечете къса престилка и мрежести чорапи. Така ще заситите не само стомаха, но и фантазиите на мъжа.

3. Секс с чужденка

Според едно от последните статистически проучвания 59 % от мъжете мечтаят да правят секс с момиче от друга раса. Във фантазиите им често се появяват пищни мулатки, миниатюрни азиатки и чернокожи пантери. Направете подарък на любимия си за празника и му се представете в облика на екзотична красавица. Това не е толкова трудно, колкото ви се струва – просто променете леко външния си вид и ползвайте няколко от типичните за дадения етнос жестове.

Не ви съветваме да се променяте драстично, като например да боядисате цялата си кожа в тъмнокафяво. Къде по-лесно ще ви е да се преобразите на мулатка или азиатка – за това ще ви трябва само лека корекция на цвета на кожата и подходящи грим и прическа.

Ако решите да се правите на японка, погрижете се лицето ви да е много бяло, очертайте очите си с очна линия, начервете устните си като гейша и си хванете косата с една-две клечки. Говорете с висок тънък глас (но не преигравайте, иначе ще предизвикате смях вместо възбуда) и се дръжте едновременно срамежливо и палаво.

За ролята на мулатка можете да изберете образа на бразилска хубавица. Пуснете си косата (можете да сложите перука при нужда), оцветете кожата си в апетитен бронзов цвят и се дръжте праволинейно и напористо. Научете няколко фрази на португалски за пълна достоверност.

Четете още: 6 правила на щастливата двойка


4. Страхотен оргазъм

За никого не е тайна, че повечето жени могат да постигнат оргазъм само при стимулация на клитора. А това разбира се става най-добре с орални ласки. За жалост не всички мъже подхождат отговорно към този процес – повечето го смятат просто за прелюдия към акта.

На Деня на влюбените обаче можете открито да обясните на партньора какво точно искате от него за максимално удоволствие в леглото. Разкажете му на ушенце със страстен шепот най-съкровените си желания.

Ето и една от най-приятните техники, която е подходяща за почти всички жени. Легнете по гръб и разтворете широко крака. Подложете възглавница под кръста си – така ще е по-удобно както за вас, така и за партньора ви. Помолете го да разтвори външните ви срамни устни и максимално да отпусне езика си. Не е нужно веднага да се залавя за клитора – той е твърде чувствителен и подобна внезапна „атака“ може да доведе до неприятни усещания. По-сполучливо ще е мъжът да рисува бавно с езика си „осморки“, като постепенно се доближава до клитора.

Нека партньорът избягва засмукване на клитора с устни, напъхване на брадичката във влагалището и най-вече говорене по време на оралните ласки – всичко това ще ви попречи да се отпуснете и да се съсредоточите на удоволствието си. Помолете го да докосва клитора ви бавно, правейки паузи от 1.5-2 секуни.

Дори ако вече сте на път да избухнете, той не бива да ускорява темпото. Нека ви дразни сладко. Когато почувствате, че оргазмът наближава, паузите трябва да станат още по-продължителни. Само по време на самия оргазъм може да се постигне максимална скорост. Нека партньорът ви спре да ви гали чак тогава, когато сами го помолите за това.

Четете още: Вдъхновение за тоалет за св. Валентин


5.“Вълшебното възелче“

След като сте получили своя зашеметяващ клиторен оргазъм, защо и вие не зарадвате партньора си с орални ласки? За да бъде минетът наистина незабравим, ще трябва да му отделите малко повече време от обикновено. За сметка на това любимият ви ще си спомня винаги това невероятно преживяване. Предлагаме ви техника за минет, наречена „Вълшебното възелче“.

Превържете възбудения пенис с тънък шал или просто лек плат в основата. После започнете със самия минет. Щом усетите, че партньорът е на границата на оргазма, спрете и леко затегнете възела. Пребройте до 30, като подухвате леко върху влажната главичка на члена. След това отпуснете възела и продължете с ласките.

Можете да повторите това няколко пъти, стига да не се преуморите. Оптимално ще е да приложите техниката 3-4 пъти. Когато най-сетне позволите на мъжа да свърши, стимулирайте тестисите му и ерогенните му зони, до които достигате с ръце. Този дългоочакван сладък оргазъм ще го накара да ви смята за най-умелата и опитна любовница.

6. „Нежната пчеличка“

Тази техника може да ви се стори доста забавна, но тя наистина ще достави огромно удоволствие на мъжа. Пробвайте да „побръмчите“ малко, докато правите минет. Вибрациите ще се прехвърлят към тялото на партньора и той ще изпита невероятно удоволствие. Ако пък техниката няма очаквания ефект, не се притеснявайте – важното е, че двамата ще се посмеете заедно и ще сте в добро настроение.

7. Оргазъм от докосвания

Има доста късметлийки, способни да получат оргазъм само от докосвания, без стимулация на половите органи. Тези дами могат да изпитат множествени оргазми от целувки, галене на гърдите или облизване на врата.

Ако и вие сте една от тези късметлийки, на Деня на влюбените задължително трябва да проточите малко прелюдията към секса. Не позволявайте на мъжа да ви обладае, докато не получите максимално удоволствие. За целта можете да измислите куп сексуални игри, които да накарат любимия ви да поработи над ерогенните ви зони.

Ако получавате оргазъм основно от галене на гърдите и зърната, поиграйте си с партьнора на стопанка на оазиса, която милостиво позволява на прежаднелия пътник да „пие“ от нея. Ако най-голямо удоволствие ви доставят целувките, престорете се на вампирка и засмучете врата на „жертвата“ си. Има много варианти, можете да измислите свой сценарий за всяка ерогенна зона. Най-важното е партньорът да не прекъсне прелюдията, пристъпвайки към самия акт преди време.

8. Поза „Щастливата ножица“

В Деня на влюбените можете да пробвате няколко нови необичайни пози. Предлагаме ви една по-лесна, която ще внесе разнообразия в сексуалния ви живот. Това е позата „Щастливата ножица“.

Легнете напречно на леглото по гръб. Нека партньорът застане до вас и ви хване за глезените. По време на акта събирайте и раздалечавайте краката кат при упражнението „ножица“. Благодарение на тези маневри влагалището ви ту ще се свива, ту ще се разпъва, а вие ще изпитате нови приятни усещания.

9. Поза „Посетителка в бара“

Ако имате вкъщи високи столове като са бар, тази поза ще е идеална за вас. Седнете на стола така, че дупето ви леко да се подава назад. Така интимните ви части ще бъдат напълно достъпни за партньора. За да не паднете, подпрете се на бара на гърди и качете краката на стъпенката на стола. Можете да се престорите на леко момиче или на посетителка на бар, която е прекалила с пиенето и е готова да се отдаде на мъжа направо в заведението.

Четете още: Жените лъжат, че са влюбени по-често от мъжете


10. Поза „Топло-студено“

Ако имате фризер, лесно ще изпробвате тази техника. Застанете с гръб към партньора и се хванете с ръце за студената врата на фризера. Нека любимият ви ви обгърне с ръце и ви „топли“ по време на целия акт. Разликата в температурите ще придаде пикантност на секса. Не забравяйте обаче да затоплите добре помещението, иначе може да настинете, без да изпитате никакво удоволствие.

11. „Пръскащ“ оргазъм

Не се плашете то името му, всичко е доста просто. Както знаете, при оргазъм мъжете еякулират семенна течност. Има обаче малък процент жени, които при оргазъм също еякулират, изпускайки 4-6 чаени лъжици светла течност.

Можете да постигнете такъв оргазъм със ситмулиране на G-точката, която се намира на оребрената повърхност на предната стена на влагалището, приблизително на 3-4 сантиметра навътре. Ако никога не сте изпитвали нещо такова, това не значи, че не сте способни да изпитате „пръскащ“ оргазъм. Може просто да не сте успявали да намерите прословутата точка на удоволствието. Експериментирайте заедно с партньора и може да се окажете една от късметлийките, които достигат неземно блаженство.

12. Намерете нова точка

Ако не можете да намерите G-точката, не се отчайвайте. Според учените търсенето на тази зона вече е отживелица. Вместо това потърсете друга точка, намираща се точно срещу G, на задната стена на влагалището. Помолете партньора да ви погали с пръст на 3-4 сантиметра навътре по стената на влагалището откъм ануса. Ако почувствате удоволствие, значи сте на прав път. Още по-хубаво ще ви бъде, ако мъжът стимулира точката от две страни едновременно – от влагалището и от ануса.



13. Секс по скайп

Какво да правите, ако любимият ви е далеч и се налага да прекарате Свети Валентин разделени? Не се отчайвайте, това е чудесна възможност да пробвате виртуален секс. Той разбира се не може да се сравни с реалния, но също доставя удоволствие и ще ви сближи с партньора ви.

Определете си „среща“ за определен час по скайп. Погрижете се да имате свободно помещение за нужния час. Подгответе се за виртуалния секс – вземете душ, оправете си прическата, сложете грим и еротично бельо. Можете дори да ползвате любимия си парфюм, който и двамата харесвате.

Разбира се по скайп любимият ви може и да не види добре еротичните ви чорапи и обувките на висок ток, а парфюма няма да може да надуши по никакъв начин. Но запомнете, че правите всичко това най-вече за себе си, з да се почувствате сексапилна и желана. Комплиментите и постепенното откриване на частите от тялото ще ви възбудят, за да мастурбирате без притеснение един пред друг.

14. Игри насън

Не са ви стигнали сексуалните приключения денем? Искате любимият ви да мисли само за вас, дори докато спи? Това лесно може да се постигне – започнете леко да поглаждате пениса му и да стимулирате любимите му ерогенни зони. Постарайте се да не го будите – така партньорът ви ще сънува еротичен сън с вас в главната роля.