Автор
Woman.bg

13-годишна балерина изнесе снежно шоу в Ню Йорк

13-годишната Ейми Милър Томсън пребори студа, обу палците и изнесе прекрасно балетно шоу в центъра на отрупания със сняг Ню Йорк.

Талантливата балерина зарадва много хора, които си били закупили предварително билети за Бродуей, но в последствие представленията били отменени.

Ейми е родом от Фолкърк и дошла в Ню Йорк с майка си и баба си, за да отпразнува рождения си ден.

Прекрасните снимки от впечатляващото шоу били направени от майката на балерината.

"Ейми доиде с огромно вълнение в Ню Йорк и разбира се, взе палците със себе си. Въпреки че по улиците беше толкова студено и постоянно духаше силен смразяващ вятър, тя искаше да я снимам пред забележителностите. Така че просто обу палците си и започна да танцува. Имаше много плътна мъгла, а кметът беше забранил движението. Нямаше никакви коли на пътя. Всички магазини бяха затворени и трябваше да стоим само в хотела.

Томсън се превърна в сензация, след като снимките от снежното шоу обиколиха цял свят

Улиците бяха толкова тихи и пусти... Ейми просто не можеше да се сдържи, много искаше да се снима. Тя беше само с клин, блуза и палците си и танцуваше на минусовите температури може би около 15 минути. Не искаше да пропилее шанса си, че е в Ню Йорк. Много хора се насладиха на красивите й стъпки и грациозните й движения.“

Идолът на Ейми е Дарси Брусел и мечтата й е да бъде като нея.