Автор
Woman.bg

13 кралици на красотата, които работят в сферата на финансите

Този уикенд Мис САЩ 2013 Ерин Брейди короняса своята наследничка в конкурса за най-красива американка за 2014 г. Ния Санчез, която преди това е била Мис Невада.

Конкурсът е собственост на милиардера Доналд Тръмп. Преди обаче да стане Мис САЩ миналогодишната победителка Брейди е работила като счетоводител. Тя споделя пред медиите през миналата година, че работата й като счетоводител й е помогнала да се подготви за конкурса.

И докато някои смятат тези конкурси за несериозни, те всъщност помагат на участничките да се научат как да се държат и да придобият самоувереност. Те също така помагат значително, когато става въпрос за интервюта.

Нещо повече - да си Мис САЩ си е професия, която изисква много работа. В чест на тазгодишния конкурс от Business Insider са направили проучване за това кои бивши участнички в конкурси на красотата работят или са работили в сферата на финансовите услуги.

Ето някои от тях:

Мис Охайо САЩ 2002 Кимбърли Мълен работи за Bridgewater Associates.



Участие: Мис Охайо САЩ 2002 г.

Кариера във финансите: Работи в инвестиционната компания Bridgewater Associates.

Образование: Държавния университет на Охайо и Нюйоркския университет

Разберете кои са останалите бивши участнички в конкурси на красотата, които работят или са работили в сферата на финансовите услуги ето ТУК!!