Нека ви припомним, че по-рано тази година списание „People“ обяви Лупита Нионго за най-красивата жена в света.

31-годишната се прочу с ролята на робинята Патси в лентата "12 години в робство" на Стив Маккуин, която й донесе "Оскар" за най-добра поддържаща роля.

Лупита Нионго споделя за списанието, че като тийнеджърка е свързвала красотата със светлата кожа и дългата коса, че е боядисвала косата си във всички цветове, с изключение на русия, и дори се е подвизавала с бръсната глава.

Коментирайки избора ѝ за корица на сп. "People", красавата актриса сподели: "Изключително вълнуващо е! За мен това е огромен комплимент".

Според нас Лупита завладява със своята естествена красота, талант и неподправен чар. Лупита има и стил, който е ярък, смел и уникален.

Четете още: Лупита Нионго е звездата с най-хубаво тяло за 2014-а

Където и да се появи, тя веднага привлича вниманието към себе си. Лупита има женствен стил и често я виждаме в ярки рокли. Не се сещаме за друга известна личност, на която толкова добре да й стоят ярките нюанси, които подчертават нейната ослепителна шоколадова кожа.

Актрисата разкри, че вдъхновението й за модата идва от майка й, която я научила как да се облича подходящо за всеки повод.

"Майка ми ни научи да се обличаме подходящо в знак на уважение. Все още я търся за съвет. В актьорското училище три години се обличах небрежно, сега е коренно различно", казва тя пред сп. Lucky.



За да бъде напълно завършено елегантното й излъчване, Лупита подбира красиви аксесоари и блестящи бижута.

Подбрахме 12 нейни тоалета, които ни направиха най-силно впечатление. От крещящо тюркоазен тоалет и бяла рокля с флорални мотиви до бели елегантни дрехи и секси рокли по тялото – Лупита е една колоритна принцеса, която заслужава нашето внимание.