Много звезди са готови на всичко, за да запазят младостта си. Но в шоубизнеса има жени, които посрещат старостта достойно, с гордо вдигната глава. Не са готови да се примирят с брючките, но се борят с тях деликатно – така, че дори не бихме се досетили за това.

Всяка една жена би искала да изглежда така на 50-60 години. Представяме ви 12 хубавици без възраст. Как ли постигат този невероятен ефект?

Деми Мур

Една от най-привлекателните холивудски актриси. Деми Мур учтиво отклонява въпросите за това дали се е подлагала на пластични операции и ни уверява, че тайната на нейната младост е суровоядството. Мур показва изключителна смелост – за да изглежда по-добре от дъщерите си, тя без страх ползвала пиявици и криокамери, повишаващи нивото на колагена в кожата. И ако тъй храбро е издържала тези изпитания (а може би и много други), вярваме, че и занапред ще си остане все така красива.


Мелани Грифит

Въпреки че доскоро актрисата често се подлагаше на подмладяващи процедури, тя все пак успя да запази естествените си черти. Никой не е спрял да я разпознава по улиците. Сега звездата предпочита да води здравословен начин на живот и да яде само органични продукти. Бурната й младост е останала в миналото и 56-годишната Мелани е решила да посрещне с достойнство старостта си. Как мислите, ще се справи ли със задачата?


Кристи Бринкли

Хубавицата успява да запази безупречния си външен вид благодарение на вегетарианството, жаждата за живот, позитивизма си и разбира се редовните физически упражнения. Причините да последваме примера й са очевидни – Кристи е вече на 59 години, а изглежда страхотно. Въпреки че е майка на три деца, тя продължава да привлича като магнит погледите на червените пътеки и на улиците на Ню Йорк. Бринкли е особено педантична, що се отнася до защитата от слънцето – тя не излиза навън, без да се намаже с крем с SPF, дори и в мрачно време.


Ким Катрал

Звездата от сериала „Сексът и градът“ е сигурна, че за да изглежда млад човек, най-важното е да се чувства млад. Като много други Ким вярва, че е важно постоянно да се поддържа и да кара тялото си да се движи, затова често ходи на фитнес. В менюто си набляга на продукти, богати на омега-3 киселини. Почти всеки ден яде сьомга или треска на скара и подправя зеленчуковите си салати със зехтин. За десерт хапва боровинки, които са известни с антиоксидантните си свойства.


Мерил Стрийп

64-годишната Мерил никога не се е подлагала на пластични операции. А няма и нужда, тъй като спазва от години определени правила, за да се поддържа. Актрисата винаги почиства старателно грима си преди сън, не се появява на плажа, без да се намаже добре с крем с SPF и ежедневно взима витамини В и Е. На възраст, на която други жени сами се наричат баби, тя продължава да играе зрели фатални красавици.


Хелън Мирън

Трудно е за вярване, че актрисата съвсем скоро ще стане на 70. Само преди няколко години Хелън беше призната за „една от най-сексапилните жени на планетата“. Името й постоянно фигурира в различни класации от типа на „Тяло на годината“. Продължителните разходки пеша й помагат да се чувства добре. Мирън вместо фитнес предпочита игрова конзола със спортни игри Wii Fit, която й позволява да играе баскетбол и тенис на корт, без да излиза от вкъщи.

Очаквайте и II част