Ако сватбата ви предстои скоро, но все още се чудите каква точно да бъде тортата ви, днес сме приготвили селекция от 12 страхотни предложения за сватбени изкушения.

Освен, че една торта трябва да бъде вкусна, тя трябва и да изглежда подобаващо. Без съмнение хапването на красивия десерт е един от най-запомнящите се сватбени моменти.

Предложенията ни днес са за всеки вкус – от сладки и семпли до ярки и смели. Чрез сватбената си торта можете да покажете част от личните си качества и предпочитания. Всеки избор, който правим в живота си говори много за нас.

Класическата сватбена торта е сметанова с бяла глазура. В наши дни обаче имате пълната свобода да избирате между стотици предложения. Ако обичате шоколадови десерти, защо пък сватбената ви торта да не бъде шоколадова?

Ако искате да си подарите едно незабравимо сватбено пътешествие, можете да си го осигурите чрез участие в в конкурса „Нашата романтична история!" , организиран от blizoo и TLC. Голямата награда в него е пътуване до Пунта Кана в Доминиканската република

Повече за него можете да научите тук