Автор
Woman.bg

12 места, които да посетите, преди да започнете диета

Все още не сте готови да замените шоколадовите трюфели със стръкчета целина? Търсите място, на което да избягате от студените сандвичи с пуешко месо и вкуса на новогодишните ястия?

По време на празниците вероятно на няколко пъти ви се е случило да се натъпчете като пуйка, но преди да започнете диетичен план, хвърлете поглед върху няколко туристически горещи места, на които се сервират изпълващи със слюнка устата ястия.

От най-добрите кроасани до най-неустоимите южни пържени пилета, ето къде можете да намерите част от най-вкусните кулинарни изкушения в цял свят:

1. Ханой, Виетнам

Улиците на виетнамската столица са олицетворение на хаоса и безпорядъка, но също така на екзотичните аромати, носещи се от претъпканите с хора улици. Тук ви дебне пликче с Bánh mì - виетнамската версия на френска багета, пълна със свинско месо, краставички, пресен кориандър и мариновани морковчета.

Друго ястие, което няма да сгрешите, ако опитате, е Phở - супа от нудли с говеждо месо, обикновено консумирана за закуска, но става за всяко време на деня.

Останалите места можете да видите тук