Секси ваканцията не е само мечта и всъщност превръщането й в реалност не е особено трудно.

За да ви докажем това, ви предлагаме 10 хотела в различни точки на света, които получават най-високата секси оценка като атмосфера, услуги и възможности.

Следващата дестинация е в Азия:

Anantara Phuket, Тайланд

Огромният комплекс Anantara се намира в най-тихата северозападна част на Пукет и е открит през октомври 2008-а.

Входът

Рецепция

Разполага с огромно пространство от кокетни вили с персонални басейни, барове и ресторанти, собствен плаж и какво ли още не.

The Tree House бар

Sea.Fire.Salt бар отвътре

Sea.Fire.Salt бар отвън

La Sala ресторант

Спа център предлага класически тай-масаж, както и специфични техники за премахване на стреса.

Добре оборудвана библиотека дава възможност както за четене, така и за сърфиране в интернет, ако толкова много ви липсва.

За кого е подходящ: Този чуден оазис е идеален както са прясно влюбени двойки, така и за младоженци или за съпрузи, които искат да върнат тръпката помежду си.

Семейства с деца могат да се възползват от многобройните забавления за малчуганите, които се предлагат тук.

Големите приятелски компании ще бъдат очаровани от възможностите за партита на плажа или на безкрайния мокър бар.

Фактор на спокойствието: Много висок. Малките вили със собствени басейни, джакузита и дори градини позволяват уединение и тишина.

Плажовете наоколо са почти недокоснати от туристическата тълпа и само малки сламени барове, сливащи се с природата, напомнят за шумотевицата на цивилизацията.

Секси излъчване: Вечеря край басейна, персонален сервитьор, дизайнерски акценти и изключително спокойствие – това е магнетичният чар на луксозните вили в комплекса. Менюто може да бъде приготвено специално според определена тематика – с храни-афродизиаци, със специалитети, с храна за по-добро настроение, гурме и каквото още ви хрумне.

Закуската на 50 метра от морето, сред освежаваща тропическа зеленина, също е запомнящо се изживяване, което си струва да се опита.

Най-приятният елемент на тези къщички е, че са полуотворени – разполагате с душ, имитиращ дъжд, който е навън, както и огромна вана за двама на открито.

Всички вили са оборудвани с озвучителна система, която ще ви изуми с възможностите си, а някои имат и персонални винарски изби с прецизна селекция от вина.

През деня се организират курсове по гмуркане и екстремни разходки в джунглата с добре обучени водачи, ако случайно ви писне край основния басейн.

Цената на вилите започва от 924 долара на вечер, но постоянно се предлагат и доста изгодни пакети.