Автор
Woman.bg

10 странни, но полезни продукта за красота – II част

Продължение.

Докато лятото още не е свършило, пробвайте най-необичайните продукти за разкрасяване!

Средство за премахване на цъфтящи връхчета Split End Sealer Compact, Label.M

Козметичната промишленост не бива да изостава от времето си - всичко трябва да се адаптира към все по-забързаното ежедневие и да се ползва в крачка. Сега вече можете дискретно и бързо не само да си поправите грима, но и да се погрижите за цъфтящата си коса. Восъкът, който слепва нацепените крайчета, се намира в масивна "пудриера" от стомана и черна кожа. Вече можете да бъдете безупречни и без да закъснявате.

Платнена маска Clean Up Your Pores, Dr.Jart+



Платнените маски са нещо незаменимо, особено когато ви се налага веднага след кацането на самолета да тичате да се регистрирате в хотела и бързо да отидете на делова среща. Корейската марка Dr. Jart+ предлага почистваща порите маска, демонстрирайки за пореден път любовта си към активния въглен. Резултатите са напълно задоволителни, само внимавайте частта за носа да не се подгъне неправилно. Все пак на носа има най-много черни точки.

Покритие за нокти BB-Cream, Orly



Възторгът относно ВВ-кремовете за лице върви към спад, сега по-актуални са CC, DD и EE-кремовете. Но ВВ все още не е готов да напусне сцената и ще се пробва върху една нова част от тялото - ноктите. Това не е просто лак с прозрачно-розов оттенък nude (идеален за ежедневен маникюр), но и многофункционално средство за поддържане на нокътната пластина. Той леко тонира нокътя, коригира малките дефекти, изравнява повърхността и придава естествен блясък. Може да бъде чудесна профилактична почивка между две нанасяния на гел-лак. За два-три дена се олющва леко, но заради деликатния цвят това не е особено забележимо. Ползвайте го самостоятелно, а не като покритие.

Средство за кутикула Dr. Rescue Sos Nail Balm, Maybelline New York



На пръв поглед бихте го помизслили за вазелин за устни. Този балсам обаче е предвиден за съвсем друга част от тялото. Средствата за кутикула обикновено са в течен вид и се нанасят с четка или апликатор. В краен случай може да представляват крем. Новият формат обаче е достатъчно удобен - лесно се събира в малка чанта, не цапа, нанася се лесно, не привлича излишно внимание и има магическо въздействие върху кутикулата.

Горно покритие за нокти Tie Dye, Dior



Ако харесвате модния маникюр и сте се абонирали в Instagram за каналите на майсторите Jin Soon Choi, Marian Newman и Anatole Rainey, трябва непременно да пробвате това средство. Финалният резултат е почти фантастичен, особено ако прецените точното количество лак на четчицата. Съчетайте трикратно нанасяне на покритието със светли цветни лакове - първо на върха, после до средата и накрая по цялата повърхност. Ще получите невероятен цветови ефект "деграде" или "омбре". Ако нанесете покритието без лак, ще подчертаете естествения цвят на ноктите си с блясък. Колкото повече слоеве нанесете, толкова по-интензивни ще бъдат цветът и блясъкът.