Всеки от нас в ежедневието си се е срещал с предмети, които са изключително практични и пестят ценно време. Обикновено като видим такава придобивка си казваме: „Браво на този, който го е измислил!“.

Ще ви покажем 10 интересни джаджи, за които едва ли сте предполагали, че дори съществуват. А ако искате домът ви да е също толкова функционален и комфортен, свържете се с опитни професионалисти, без да се колебаете!

Прибори-капачки



Какво използвате непрекъснато в офиса? Разбира се, че химикалка и молив! Представете си техните капачки да са нож, вилица и лъжица-няма да имате проблеми с приборите, когато дойде време за похапване!

Виж още: 13 забавни кухненски изобретения

USB мини джаджи



Съществуват изобретения, които ви осигуряват топли напитки и обяд, дори когато нямате време да напуснете работното си място. Такива са USB мини котлончетата и мини микровълновите.

Вече се предлагат и USB пантофи и ръкавици. Те вършат добра работа, когато стоите дълги часове пред компютъра и крайниците ви изстиват.



Стенните контакти с място за зареждане чрез USB са също изключително полезни в дома и офиса.



Мултифункционални писалки



Това са химикалки, с които можете да пишете в различни цветове, като сканирате нюанса директно от даден предмет. В близко бъдеще такива джаджи ще се използват масово, но и днес можем да си купим.

Сгъваща се каска за велосипед или мотоциклет



Да се придвижвате с велосипед или мотоциклет днес е модерно и приятно, а каската е задължителна. Тя обаче е твърде обемна и за да не заема място, вече има и сгъваем вариант. Умно, нали?

Чипове за ключове и портфейли



Прибавят се към предмети, които обичайно лесно се губят. Тяхното местоположение можете да установите чрез смартфон или компютър.

Монитор с огледало за обратно виждане



Полезна придобивка към монитора на вашия компютър, която можете да сътворите и вие самите. Така можете да следите какво се случва зад гърба ви, докато работите.

Лесна за почистване четка за коса



Това е съвсем обикновена четка за коса. Към нея обаче има още десетки пластмасови платки, които се прикрепят преди ресане, а след това просто се изхвърлят с останалите по тях косми.

Виж още: 10 функционални предмета, които ви трябват у дома

Вечно сухи пейки



Неприятно е, когато сме в парка и искаме да си починем на пейка, а тя е мокра или замърсена. Вече е намерено решение за бързо изсушаване и почистване. С дръжката превъртаме ребрата и готово-проблемът е решен!

Харесаха ли ви тези интересни предмети? Вдъхновихте ли се да направите дома си също толкова функционален? Не се колебйте да се свържете с опитни майстори още сега! Можете да разгледате разнообразни оферти и коментари от предишни клиенти. Заявете вашия интериорен проект лесно и безплатно!