Автор
Woman.bg

10 оригинални идеи за коледен подарък на шефа

И така, шефът си е шеф, и той си тежи на мястото. Ето защо стилният и избран с вкус и внимание подарък е от значение, ако искате наистина да го изненадате приятно и да го накарате да се почувства обичан и ценен от вас.


1. Купа “Шеф №1”

Източник: podaraci.bg

Един великолепен и ефектен подарък. Закачка, с която ще демонстрирате своето уважение и признателност към шефа си и с която ще направите настроението му още по-весело и празнично.

2. Часовник

Източник: shopping.bg

Часовникът е синоним на изисканост, стил и елегантност. Подарък, който ще бъде високо оценен от вашия шеф.

3. Луксозен шах

Източник: shopping.bg

Ако шефът ви е любител на шаха, това е оригинален и стилен подарък, с който ще го впечатлите. Шахът е изработен от дърво, а фигурките са истинско произведение на изкуството. Един находчив и умен подход от ваша страна да му напомните, че има време за всичко – както за работа, така и за забавление.

4. Стилна ваза

Източник: shopping.bg

Ако шефът ви е дама, тази великолепна ваза „Булб“ е мястото, в което тя ще поставя любимите цветя в кабинета си. Стил, красота и изисканост, събрани в едно.

5. Дизайнерски пъзел глобус

Източник: shopping.bg

Ако вашият шеф е любител на дизайнерските вещи, този подарък е за него. Дизайнерско изпълнение както за забавление, така и за стилно допълнение към интиреиора в неговия кабинет.

6. Тематична статуетка

Източник: shopping.bg

Още една добра идея за подарък към работния интериор. Дали ще се спрете на ангел пазител, слонче за късмет, Темида или богина Виктори, изборът все ще е добър. Нашето предложение е тази грациозна фигурка, изобразяваща богинята на победата Виктори. Изискан подарък и истинко произведение на изкуството, с което да пожелаете на шефа си сила и борбен дух.

7. Оригинална чаша за вино

Източник: shopping.bg

Оригинален и стилен избор за подарък за ценителите на вино. Ако и вашият шеф е сред тях, тази арт чаша за вино ще го омае повече и от вино. Истината е във виното, нали?

8. Чаена чаша с платина

Източник: shopping.bg

Красив и изключително луксозен подарък, който ще бъде помнен дълго от вашия шеф.

9. Декоративен панел за стена

Източник: shopping.bg

Модерен арт дизайн от пет части, създаващо неповторима атмосфера и усещане за уют. Шефът ви определено ще остане възхитен от избора ви.

10. Рамка за снимки

Източник: shopping.bg

Всеки служител, пък било то и шеф, поставя на бюрото си снимка с любимите си хора. Един подарък, който ще докоснете сърцето му и ще го направи истински щастлив.