Автор
Woman.bg

10 известни личности, които не ги бива в леглото - II част

Продължение на I част

6. Хю Хефнър

Цяло чудо е мъж да прави какъвто и да било секс на 90 години. Но не и Хю Хефнър, собственика на Playboy, който може да си позволи забави с най-разкошните момичета. Някои от тях дори са ставали негови постоянни партньорки или съпруги, например Кристъл Харис. Почти несправедливо е да кажем нещо лошо за сексуалните способности на мъж в толкова напреднала възраст, но една хубавица го е направила - Изабел Сейнт-Джеймс, фотомодел. Тя публикува автобиографична книга, в която споменава неласкаво и Хю Хефнър. "Той просто лежеше като умряла риба", заявява тя в мемоарите си.



7. Ник Лаше

През 90-те всички момичета въздишаха по лидера на 98 Degrees Ник Лаше, но той и певицата Джесика Симпсън сякаш бяха идеалната двойка. Дори си направиха собствено риалити-шоу, преди този похват да стане мейнстрийм. Не след дълго обаче се разделиха. Симпсън твърди, че при първия акт с Лаше тя "не е усетила нищо и е симулирала".



8. Мария Шарапова

Сигурно всеки почитател на тениса от мъжки пол си е представял Шарапова в интимна обстановка. Адам Левин обаче е един от малцината, които наистина са спали с нея. "Не мога да ви опиша колко бях разочарован. Наистина очаквах, както мнозина си мислят, че тя е много темпераментна", споделя той. "Но тя просто лежеше. Дори ми се разсърди, когато започнах да стена - каза, че това й пречи да се съсредоточи. Всичките ми илюзии бяха разбити".



9. Ръсел Бранд

Връзката му с Кейти Пери не продължи дълго - той не изневери на певицата, но просто реши, че вече не я обича. При това обаче не Кейти, а любовницата му Джорджина Бейли му нанесе удар под кръста, заявявайки, че Бранд я е разочаровал в леглото. Изглежда Ръсел се справя по-добре с телевизионните шоута, отколкото със секса.



10. Колин Фарел


Колко точно знаменитости ще минат през това, за да разберат мъжете най-сетне, че не бива да спят с прислужниците си? Колин Фарел получи добър урок - заплете любовна интрига с детегледачка, която навремето е работила за Уди Алън. През 2006 г. тя реши да сподели впечатленията си в интернет. По нейните думи Колин не искал да слага презерватив, сексът бил "като по учебник" и продължил около 10 минути, а Фарел дори не се опитал да достави удоволствие на партньорката си. Наложило й се да симулира оргазъм. Тя твърди, че актьорът сякаш го е правил "като за пръв път".