Автор
Woman.bg

10 известни личности, които не ги бива в леглото - I част

Всеки човек е склонен да вярва, че е добър любовник. За звездите това важи в двойна степен.

Откъде се взимат тогава некадърните любовници? Всички знаем, че ги има - а впрочем се срещат и сред известните личности. Представяме ви десет звезди, спечелили си лоша слава в леглото.

1. Броуди Дженър

Всеки ден в Холивуд започват и приключват любовни връзки. Приключи и връзката между Броуди Дженър и Кристин Кавалари. Броуди явно си пада по момичета от риалити-шоута, защото предишната му приятелка беше Лорън Конрад. Тя обаче не изказа публично мнение за сексуалните му таланти, докато Кавалари срина имиджа му, заявявайки, че Дженър е скучен в леглото. Той на свой ред парира атаката и заяви, че е "просто смешно да чуе това".



2. Еминем

Откак Еминем стана известен рапър, свързваме романтичния му живот с Ким Метърс, която два пъти му е ставала жена. Двамата се ожениха през 1999 г., преживяха тежка раздяла, от която Еминем почерпи вдъхновение за музиката си, наприказваха какви ли не гадости един за друг в медиите, а после пак се събраха и дори се ожениха отново през 2006 г. Сред критичните изказвания на Ким за рапъра фигурира и това, че той "не е много добър любовник" и че "ако искате да правите секс с Маршал, трябва да имате синьо хапченце, иначе нищо няма да стане".



3. Джъд Апатоу

Много звезди се сблъскват с неприятни критики от страна на бившите си - когато разочарованата половинка се опитва да окаля доброто им име. Джъд Апатоу обаче не е от тях. Бидейки щастливо женен за Лесли Ман, той успя да се изложи сам и да уведоми целия свят, че не го бива влеглото. В едно интервю той казва: "След първия си път питах момичето "Хареса ли ти?". Тя отговори "Надявам се някой ден да се представиш по-добре"". Малко е глупаво зрял човек да се връща към толкова далечни спомени. Може би сега се справя по-добре, но това само Лесли го знае.



4. Джеси Джеймс

Всички помнят как Джеси разби сърцето на Сандра Бълок, когато й призна, че й изневерява с различни жени. При този начин на живот нищо чудно, че Джеймс дотогава вече се беше развеждал два пъти. Въпреки това майсторката на татуировки Kat Van D реши да започне връзка с него и двамата дори се сгодиха. Тя също стана жертва на изневерите му. Сега Джеси е женен за Алексис Дехория - автомобилна състезателка. Човек би си помислил, че мъж, натрупал опит с толкова жени, ще бъде прекрасен любовник. Но Бриджит Дагър - една от любовниците му - не смята така и твърди, че "в леглото той мисли само за себе си".

5. 50 Cent

Повечето рапъри живеят според репутацията си. Те са гангстери, те са корави, те са непобедими, могат да имат всяко момиче в клуба и да ви вгорчат живота, ако се закачате с тях - такива слухове разпространяват дори най-известните звезди в бранша. 50 Cent не прави изключение, но някои от любовниците му признават, че в леглото той е "като 14-годишно момче", че мъжкото му достойнство далеч не е голямо и че в тази "дисциплина" той заслужава оценка 3 от 10.

Очаквайте продължение.