Автор
Woman.bg

10 български звезди в новата песен в подкрепа на кампанията срещу рака на гърдата ''От любов към живота'' на AVON

Орлин Павлов, Мария Илиева, Поли Генова, Били Хлапето, Рут Колева, Jahmmi Youth, Сантра, Криста, Rachel Row и Liter Jack запяха заедно в подкрепа на борбата с рака на гърдата.

Изпълнителите представят клип към новата си песен, вдъхновена от благотворителната кампания на козметичния гигант AVON „От любов към живота”. Едноименната песен има за цел да предаде основните послания на най-мащабната благотворителна инициатива у нас – за нуждата от превенция и редовни профилактични прегледи и подкрепата на хората, които обичаме.

„От любов към живота” е втората песен, създадена специално за благотворителната кампания след „Утре“, която завладя ефира преди няколко години. С новото парче AVON надгражда постигнатото до момента, като привлича вниманието на младата аудитория към проблема, превенцията и важността на подкрепата от близките хора. Всичко това „От любов към живота” прави, стигайки до нас с увличаща мелодия и много силен и позитивен текст.



Кампанията „От любов към живота - AVON срещу рака на гърдата“ се провежда за 13-та поредна година, като благодарение на последователните й усилия информираността по темата и достъпната профилактика и диагностика на рака на гърдата непрестанно нарастват. В рамките на „От любов към живота” освен дарените до момента 1 400 000 лв. са осъществени над 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна. С набраните от AVON средства е закупена апаратура за превенция на рака на гърдата, сред която мобилен мамограф и ехограф, както и ехографска апаратура за 7 болници в страната.



Заредете се с позитивизъм още сега: