Изкараха я болна, некомпетентна, дори лесбийка. Американците се притесниха, задето не може да изкачва стълби и има двигателни проблеми. Тя даже припадна. Доста преди това пък прости изневяра.

Но Хилари Клинтън – жената, която доказа, че е по-силна от повече мъже е на път съвсем скоро да седне зад бюрото в овалния кабинет на Белия дом. Същият този кабинет, станал свидетел на френските ласки между Моника Люински и Бил Клинтън. Но Хилари показа, че може да прости изневярата - като я победи. Бившата първа дама на САЩ просто никога не си е поставяла постижими цели. И едва ли след сагата със синята рокля и спермата по нея е имала желание просто да удари един шамар на младата Моника. Било е нещо повече. Тя просто си е пожелала да стане още по-силна жена. И го постигна.

Мнозина анализатори коментираха преди обявяването на кандидатурата й за държавен глава на САЩ, че вероятно властната, яростно защитаваща себе си Хилари още преди години е скроила пъкления план един ден да стане президент на САЩ. Просто за да си го върне на Бил. Който й изневери. В овалния кабинет. Как ще му го върне Хилари, ако наистина спечели предизборната битка с Тръмп? Предстои да видим. Едно е ясно - госпожа Клинтън отдавна е простила на съпруга си.

А пък злите eзици мълвят, че била забъркана в лесбоафера, която съвсем скоро щяла да стане явна. Дали САЩ няма да има 2 първи дами? Ние от woman.bg нямаме нищо против.