Автор
Woman.bg

Краката ми говоря или кога една жена няма да ви пусне

Гърците казват, че ако една жена иска да изневери – ще легне гола в копривата и пак ще го направи. А ние можем да добавим – и даже няма да се опари. Просто жените знаем как се правят някои неща. А пък най-непослушните от нас знаят как и кога да "смигнат" на мъжа, за да му подскажат колко много го желаят. Без изобщо това да бъде някакъв вид изневяра. Наричаме го секс – просто, ясно и необходимо.

Мъжете обаче често са в тотално объркване в копривата ли ги каним, или просто си мечтаем да поговорим с тях за новия филм по Дан Браун. Избавяме ги от този "Ад" – просто защото краката ни го говорят. Вгледайте се в позата на дамските бедра и веднага ще разберете искат ли ви те, или не. Защото езикът на тялото е безпогрешен.

Ако жената срещу вас стои със скръстени крака и сключени ръце – нямате шанс. Вие не се интересен, не сте забавен, просто не сте обект на желанията й. И тя няма да ви пусне. Точка. Ако обаче пред вас има нимфа с леко отворени бедра, длани, които сочат към вас и спокойна, естествена поза на торса – не се бавете. Тази жена ви желае. Даже и да е гола в копривата.

Самозаточена в себе си

Когато пък една дама е застанала срещу вас с кръстосани и оплетени един в друг прасци – знайте, че си имате работа с тежък случай. „Този жест се използва изключително само от жени. При него върхът на едното стъпало се заключва около и зад другия крак, което подсилва отбранителната нагласа. Всеки път, когато видите някоя жена да заема тази поза, знайте, че тя се е самозаточила вътре в себе си, скрила се е като костенурка в корубата си. Ако искате да отключите позата, наложително е да подходите към жената с топлота, дружелюбие и сърдечност. Позата е характерна за стеснителните или срамежливи жени.“, споделя Алън Пийз в книгата си "Езикът на човешкото тяло“.

Заключила ли е глезените – бягайте

Едно е да кръстоса крака и да ви гледа с почти нищожна доза любопитство, съвсем друго – така да е оплела бедра, че да е заключила даже глезените един до друг. Тогава нямате почти никакъв шанс, смятат специалисти. В такива ситуации те смятат че имате само един единствен шанс да отклчите Ювашият обект на желание – трябва бързо да я изведете от състоянието, в което се намира. Накарайте я да стане, да се помръдне, да види нещо на телефона ви или пък просто вие напуснете за няколко минути бойното поле. Това ще я успокои, отпусне и когато се върнете ще можете да се впуснете в схватка отново. Ако до края на разговора обаче не успеете да "отлепите" краката й един от друг и тя общува с вас все така кръстосала сърдито бедра – вероятността утре сутрин да я видите само по бельо клони към нулата.