Автор
Кристина Кирова

'Честността има значение. Успехът не се зачита, ако не си го постигнал по честен път'

Днес Мишел Обама празнува рождения си ден за последно в Белия дом. Тя ще напусне президентската резиденция само след няколко дни, когато Доналд Тръмп официално ще встъпи в длъжност.

С годините Мишел успя да стане любимка не само в САЩ, но и на целия свят, тъй като доказа, че е не само много стилна и очарователна дама, но и изключително силна личност, отстояваща принципите си. Барак Обама неведнъж е споделял, че се влюбил в Мишел заради прекрасното й чувство за хумор и щедростта й.

Да си припомним някои от истините за живота, които първата дама, в която цял свят се влюби, е споделяла неведнъж:

"Невинаги животът е такъв, какъвто искаме да бъде, освен това не можем да решим всички проблеми в света, дори и да се стараем. Никога обаче не бива да губим вяра в себе си, защото историята неведнъж ни е доказвала, че смелостта и надеждата са заразни и ни вдъхват живот в най-трудните моменти“.

"Честността има значение. Успехът не се зачита, ако не си го постигнал по честен път".

"Има толкова много каузи, на които си заслужава да се посветим".

"Аз съм пример за това какво могат да постигнат момичетата, които са подкрепяни и обичани от близките си още от началото на живота си. Още от дете бях заобиколена от необикновени дами, които ме научиха да бъда борбена, но сдържана и да се държа достойно".

"Обградете се с хора, които ви карат да летите".