През следвашия сезон всички ще мечтаем за чифт Christian Louboutin - бяскави, нестандартни и ужасно красиви - обувките на световния бранд за есен-зима 2017 са повече от впечатляващи. Металическия блясък и пайетите определено бяха водеща тенденция по време на представянето на дизайнерските колекции за студените месеци на тази година.
Модните гиганти от ранга на Saint Laurent, Missoni, Isabel Marant и Chanel разнообразиха дрехите си с дръзки аксесоари, подобни на диско визиите, пише tialoto.bg.


Сред най-омагьосващите чепици за есента са моделите на един от най-добрите дизайнери на обувки в света – Christian Louboutin. Той направи представяне на чифт свои боти в Instagram и реакцията на феновете не закъсня. Хиляди момичета споделиха, че вече мечтаят да имат тези обувки в трофейната си колекция.


Louboutin , или магьосникът, както го наричат колегите му в света на модата, е човекът, който въведе червените лачени подметки на дамските луксозни обувки. Те продължават да стоят ужасно секси и все така провокират мъжкото въображение. А какво по-ценно има за една жена от мъж, в чийто фантазии тя се разхожда само по токчета?