Автор
Антония Михайлова

Versace: Смелост, дързост и индивидуалност за есен-зима 2017/2018 (СНИМКИ)

Всички обичаме лятото, но искаме или не, като всички хубави неща, и то си има край. Сезонът, който идва след него, не притежава горещото слънце, крясъка на чайките и топлите морски вълни на лятото, но затова пък може да се похвали с най-пъстрата галерия от цветове и топли пастелни нюанси.

Есента не е само меланхолия, носталгия или тъга по отишлото си лято. Достатъчно е само да се вгледаш в багрите, покрили короните на дърветата, да вдишаш от опияняващия аромат на узрялата земя и да съзреш приказното й обаяние. Експлозия от блясъци, пищни цветове и феерия – такъв е сезонът на художниците, на поетите и... на гиганта сред световните модни брандове – Versace.

Днес, макар и още лято, обръщаме внимание на модната колекция за есен-зима 2017/2018, която Донатела Версаче представи неотдавна по време на Седмицата на модата в Милано под мотото “Единение, Смелост, Равенство, Любов”.

Шик и елегантност, дързост и многообразие, сила и индивидуалност бяха сред акцентите на форума, с които модната дизайнерка даде отличителен израз на своя есенен мироглед. Цветове в смели ярки тонове от гамата на жълтото, златистото, сребристото, оранжевото, зеленото, синьото и черното, някои от които отразени в металически блясък, тоалети на етажи, на ситни или едри драперии с втъкани цветни бродерии, материи от кадифе, деним, кожа, дантела, сатен, са сред елементите, оформящи визуалния почерк на Versace за предстоящия есенно-зимен сезон.

Вижте моделите в нашата