Автор
Роси Кацарова

Никол Шерцингер показа гръд на наградите на "Билборд"

В неделя в Лас Вегас се състояха ежегодните награди на списание "Билборд".

Събитието, което бе открито от 10-минутно изпълнение на рап изпълнителката Ники Минаж, спокойно може да бъде определена като нощта на Дрейк.



Канадският певец бе големият победител на вечерта и грабна статуетките за най-престижните категории - най-добър изпълнител, най-добър певец и най-добър албум. Освен това той подобри рекорда за най-много спечелени награди на списание "Билборд", като получи общо 13 на церемонията в "Ти Мобайл арина".

Шер получи наградата "Икона" и впечатли с визии, повече за които може да прочетете тук!

За най-добра певица бе избрана Бионсе, а алтернативните хип-хоп изпълнители от "Туенти уан пайлътс" станаха група на годината.

Отличието за най-добър нов изпълнител беше връчено на Зейн Малик, а Металика взе наградата в категорията "най-добър рок албум на годината".





Публиката с интерес следеше не само кои ще са победителите, но и какви визии ще демонстрират звездите, уважили събитието. Голямо впечатление направи избора на тоалети на Никол Шерцингер.

Певицата смени два тоалета един в черно и един в златисто, като и двата се открояваха с доста дълбоки деколтета, щедро разкриващи бюста на дивата. А на какво заложиха останалите дами за появата си на червения килим, може да видите в нашата