Най-ужасните модни грешки, които да не допускате - Част 3

Оказа се, че гафовете във визията съвсем не са малко. Заговорихме се отново в редакцията и установихме, че първите две части съвсем не са достатъчни, така че решихме да ви представим още няколко модни грешки, които се случват навсякъде около нас, а ние трябва категорично да ги избягваме.

Джапанки

Мястото им е на плажа и само там. Е, можете да си позволите да отидете до басейна по джапанки, но не и да излезете на вечерна обиколка по дискотеките с тях.

Силиконови презрамки на сутиен

Ще се изненадате колко много жени обличат рокли с гол гръб или някой иначе приятен топ, като обаче под тях са със сутиен със силиконови презрамки (защото така не се виждали!) - ужасно грозно е, нека сме искрени. Има как да избегнете такова fashion решение, сигурни сме.

Мрежест чорапогащник

Порноактриса ли сте? Не? Тогава не.

Широките пластмасови диадеми

Помним ги, бяха наистина модерни, когато бяхме втори клас. В трети вече не бяха. И не, не е симпатичен ретро аксесоар - в повечето случаи изглежда направо нелепо и инфантилно не в добрия смисъл.

Безкраен маникюр

Много мъже смятат, че това е секси и много елегантно. На тях обаче не им се налага да пишат на компютър, да си закопчават копчета, да използват смартфон и изобщо да съществуват в реалния свят с няколкосантиметрови продължения на пръстите си.


Рокерско яке

Да, знаем, че отново се е върнало на мода. Всъщност никога не е било демоде. Но истината е, че ако не карате мотоциклет, изглеждате леко нелепо. Това е същото като да носите тениска на The Rolling Stones без някога да сте ги слушали и да ги харесвате.

Цветни обувки на огромни платформи

Времената на Метрополис партита отминаха, както и на манията по рейва. Онези обувки бяха неудобни, но "за сметка на това" изглеждаха ужасно, нямаме идея защо ги носехме тогава, а сега е повече от престъпление да ги обуем отново.


Choker

Ако трябва да сме искрени, чоукърите от кадифе, велур или кожа (знаете ги - плътно по врата) са си окей. Но онези със странните пластмасови (уж много арт!) плетки нека си останат завинаги в 90-те.

А тук можете да надникнете в първата и втората част!

Четете още: Модните тенденции при обувките за пролетно-летния сезон