Ето, че на хоризонта се задава още една звездна модна битка. Главни действащи лица в нея са две русокоси красавици известни с перфектните си тела, а именно Роузи Хънтингтън-Уайтли и Хайди Клум. Разковничето, изправило в ожесточено съревнование двете дами, е елегантна рокля с миди дължина и без презрамки част от пред-есенната колекция за 2013 на Michael Kors.

Въпросният тоалет както и другите модели дрехи на Michael Kors се характеризират със стилна визия, нежно и деликатно подчертаваща женския сексапил.

Първа роклята облече половинката на Джейсън Стейтъм – Роузи. Тя се появи с нея април месец на гала вечеря в чест на Michael Kors, организирана от Vogue.

Минималистични бели обувки на ток от Jean-Michel Cazabat и черен клъч допълваха тоалета на звездата.

Четете още: Много си красива, Роузи!

С тази си визия Роузи за пореден път демонстрира стил, класа и харизма.

Четете още: Роузи и червената чанта

Четете още: На коя й отива повече: Ема или Роузи?

Преди броени дни супермодела Хайди Клум бе забелязана със същата рокля от Michael Kors. Тя я бе подбрала за светско събитие, отбелязващо 8-ия сезон на риалитито "America’s Got Talent".

Четете още: Цветна приказка от Хайди Клум

На червения Килим Хайди зарадва фенове, модни критици и ценители с ефектна визия. Дизайнеркста дреха бе съчетана със запомнящи се аксесоари в лицето на пленителен колан и черни сандали с каишки от Jimmy Choo.