Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Кели Роуланд или Дженифър Лопес?

Независимо дали се спрете на принт с шарка на едър хищник, зебра, влечуго, той винаги е тук и супер актуален.

Животинският принт присъства всеки сезон, както високите обувки, костюма и дамските чанти. Все още има хора, които не спират да го свързват с агресивна и арогантна тенденция. Известните дами обаче знаят много добре с какво да го съчетават, за да изглеждат стилно, но в никакъв случай пошло!

Анималистичната стилистика се хареса на две красиви и талантливи дами, които бяха избрали една и съща дреха за свои светски изяви преди броени седмици.

Първата дама, която се появи с якето модел „ Savile“ на A.L.C бе певицата Кели Роуланд по случай новогодишно парти. Тя бе съчетала дрехата с леопардови елементи с прилепнал кожен клин и боти с изключително висок ток на Azzedine Alaia.



След грандиозното шоу на Супербоул, за което писахме, очакваме Кели в най-близко бъдеще да издаде албума си „Year of the Woman“.

Кулминацията на Супербоул настъпи, когато Бионсе изведе на сцената бившите си колежки от групата Destiny's Child – Кели и Мишел. Трите изпяха заедно песните Bootylious, Independent Woman и Single Ladies, което беше и първото изпълнение на живо на триото от 2006 г.



Сексапилната латина Дженифър Лопес реши да облече якето в комбинация с леопардова пола за промоцията на „Parker” преди няколко дни.



Лопес определно обича да залага на животинските мотиви, с които придава изразителност на визията си.

Сещаме се за модни марки като Roberto Cavalli, Blumarine, Valentino, Furla и Kenzo, които обичат животинските мотиви и често ги включват в своите колекции.

Ла Лопес бе заложила на ботуши над коляното, модел „Gazolina“ на Christian Louboutin.

43-годишната Дженифър изглеждаше превъзходно!

Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по-долу!