Актрисите Камерън Диас и Гуинет Полтроу се присъединиха към холивудските знаменитости, които дадоха своята подкрепа в кампанията на американския президент Барак Обама.

Бионсе Ноулс и съпругът й - рапърът Джей Зи, организираха благотворителна вечер за събиране на средства за предизборната кампания на президента на САЩ Барак Обама.



Благотворителното парти се състоя в в Клуб "40/40" в Манхатън, чийто собственик е Джей Зи.

Входът струваше 40 хил. долара, като заплатилите сумата бяха около 100 души и по този начин за кампанията на Обама бяха събрани около 4 млн. долара, предаде БГНЕС.



В същия момент точно от другата страна на Атлантическия океан беше организирана друга вечер в подкрепа на избирателната кампания в лондонския клуб "Марк".

Актрисата Камерън Диас също се присъедини към вечерта, поканата за която струвала 11 250 евро. Тя пристигна на събитието в бледо розов костюм с гол гръб от есенната колекция на Emilia Wickstead.

Колежката й от големия екран Гуинет Полтроу пристигна облечена в бяла коктейлна рокля до средата на прасеца на Tom Ford в комбинация с черни обувки на висок ток.

И двете звезди изглеждаха прекрасно, но коя визия ви допадна повече? Тази на Камерън или тази на Гуинет? Гласувайте в нашата анкета по-долу!