Автор
Кристина Кирова

Какво трябва да имаме в гардероба за офиса?

В днешно време не е никак лесно да бъдем стилни, оригинални и ослепителни всеки ден.

Но винаги трябва да имаме едни „базови“ дрехи в гардероба си, на които да заложим, подбирайки тоалета си за работния ден. Кои са основните елементи от офис облеклото?

Черно яке



Винаги изглежда стилно и може да се съчетае с много цветове. По случай предстоящото затопляне на времето можете да инвестирате в хубаво кожено черно яке, което винаги ще бъде актуално.

Бяла риза



Първата дреха, която трябва да си купите, когато постъпвате на работа. И макар да е твърде обичайна, няма да сгрешите и ще изглеждате добре. Тя също е подходяща за комбиниране с по-цветни и разчупени тоалети.

Пола със средна дължина



Като ви препоръчваме тя да е черна, тъмно синя или сива. Разбира се, можете да заложите и на други цветове, но тези три са най-удобни за различни комбинации. Полата, стигаща до коляното, е символ на стилната жена и винаги ласкае фигурата ни.

Черен панталон



Може би най-разумната инвестиция, която можете да направите за офис облеклото си и която ще ви се отплати много бързо. Освен това бихте могли да ги съчетаете не само с ризи, но и с блузи с различен дизайн.

Сако




Всяка дама трябва да има поне едно сако в гардероба си. Хубаво е да се сдобиете с черно, сиво, кафяво и тъмно синьо, или особено актуалното тъмно зелено сако.

Черна рокля



Дори и панталоните да са ви по-удобни, не забравяйте, че сте дами. Не пренебрегвайте роклите, те придават женственост и могат да бъдат по-комфортни от всяка друга дреха. Заложете на рокля с изчистен дизайн.

Всяка една комбинация трябва да бъде завършена от черни (не много високи) обувки на токче или балеринки и стилна черна кожена чанта.