Жените с фигура на пясъчен часовник трябва да са изключително щастливи, тъй като само близо 9 % от жените по целия цвят имат такава фигура! Дами, вдигнете гордо главите горе, стъпвайте с уверена крачка напред и се фръцкайте по улиците, така, както само вие го умеете!

Знаете ли колко много момичета ви завиждат за фигурата в този момент!?

Пясъчният часовник е може би най-завидната фигура, която не спира да се обсъжда от обожатели и коментира от модни критици.

Дамите с такава фигура могат да се похвалят с изключително сексапилни извивки, сочен бюст, добре очертана талия и ханш.

За съжаление с промяната на времената и концепцията за женска красота, много жени мислят, че трябва да приличат на манекенките по подиумите – слаби, кокалести и без грам женственост!

Надяваме се всяка една дама да се гордее с това, което има и да подчертава силуетът на фигурата си, а не да го скрива. Забравете за широките, раздърпани дрехи, защото те за съжаление добавят допълнително килограми, а не обратното, както повечето си мислим…

Трябва да бъдете внимателни, да не прекалявате с дрехи си с волани, панделки и други набори.

Идеалните горни дрехи за вашата форма са блузи или ризи квадратно или овално деколте или V-образно, тъй като те ще акцентират върху вашия бюст. Не купувайте блузи с ръкави тип „прилеп”!

Също така блузите тип „прегърни ме” и тези с колан също са много подходящи, защото с тях ще подчертаете тънката си талия.

Една от най-идеалните дрехи за жени с такава фигура е полата тип „молив”. Ако сте по-слаба дама изберете пола с дължина малко над или до коляното, така ще подчертаете какво имате. Ако имате повече извивки изберете А-образна пола която стига малко над коляното.

Почерпете вдъхновение от най-сексапилните звезди, известни със своите женствени и съблазнителни фигури.

ГАЛЕРИЯ - Мерилин Монро



ГАЛЕРИЯ - Кейт Уинслет



ГАЛЕРИЯ - Салма Хайек



ГАЛЕРИЯ - Бионсе



ГАЛЕРИЯ - Ким Кардашиян