Автор
Антония Михайлова

Дълбоко деколте и голи рамене за пролет/лято 2017

Топлият сезон е най-обичаното от всички ни време за забавление, слънчеви емоции и разбира се... смяна на гардероба. Ето какви са модните настроения в тоалетите, които са ни подготвили световните модни дизайнери за любимите пролет и лято тази година:

Цветове


Тази пролет ще властват по-ярките и светли цветове. Сред тях най-много ще се открояват телесните нюанси, както и бебешко розовото и морско синьото. Разбира се, няма как да подминем ярките цветове и шарените десени, които ще водят модния парад не само през пролетта, но и през лятото. Като неизменна класика в жанра достойно място сред багрите това лято е отредено и на бялото и черното.

Щампи, апликации, пайети



За да внесат щипка шик, пайетите идват да разнообразят и освежат стила ни. Независимо дали са само елемент от облеклото или доминираща тенденция при роклите, топовете, ризите, блузите и аксесоарите, щампите и пайетите са тук, за да направят маниера ни на обличане малко по-празничен и по лятно жизнерадостен, а защо не и малко по-предизвикателен. Някои дизайнери пък заменят пайетите с платове с ламе и бродерии в бохо стил за същия ефект.

Четете още: Модните тенденции при обувките за пролетно-летния сезон

Деним и естествени материи


Деним също е на мода и естествено е предпочитано облекло в забързаното ежедневие на дамите. Както винаги сред материите, които ще господстват това лято, отново ще бъдат естествените тъкани, сред които основно присъствие напълно заслужено се полага на лена и памука. Те не запарват, а осигуряват качество и комфорт на притежателя. Да не забравяме, че през топлите дни, материята е от изключително значение за нашето здраве, комфорт, настроение и удобство.

Рокли и ризи с дълбоки деколтета


В колекциите на модните дизайнери лесно ще открием и така актуалните за всеки летен сезон рокли и нежни копринени ризи, но този път с далеч по-впечатляващи и дълбоко изрязани деколтета.

Четете още: Отвори гардероба си за пролетта!

Голи рамене


Не можем да отречем силното въздействие и сексапилното очарование на голия гръб и голото рамо. Безспорно това лято този тип тоалети – рокли, блузи, ризи, топове и т.н., ще бъдат на особена почит.

Спортно-елегантен стил


Сред тенденциите за пролет/лято 2017 се отрежда специално място и на спортно-елегантния стил. Независимо дали говорим за изцяло спортно облекло или елегантни дрехи със спортно излъчване, тази тенденция е хит за сезона.