Всяка година модните брандове са залети с дрехи от един и същи вид. Влизаш в мола, обикаляш магазините, а ти се струва, че целият търговски център е монопол само на една марка. Вярно е, че има определени трендове за всеки сезон, но чак такава липса на разнообразие ни идва прекалена.

Вижте кои дрехи ще гледаме по щандовете и минувачите по улиците, докато ни се доповръща от тях:

1. Обикновени чехли


Да, точно онези грозните, които баба ви носи на село, докато отива в задния двор да полее зарзавата.



2. Ситни квадратчета

Пригответе се за шахматни хора и чудовища навсякъде около вас. Ние лично предпочитаме чудовищата с подобно облекло.



3. Мини шалчета на нетипични места по тялото

Очевидно всички са получили тотална амнезия и са забравили, че предназначението на шала е да се връзва около врата. Опомнете се, хора. Има и хапчета в аптеките, знаете.



4. Цял бански

Никой вече не обръща внимание на фигурата си и кой вид бански му подхожда най-добре, а всички се надпреварват да се натъпчат в цял бански и си мислят, че изглеждат като Памела Андерсън в „Спасители на плажа“.



Четете още: 8 вида летни обувки, които са опасни

5. Боди

Манията по целия бански се пренася и в ежедневието. Изобщо, това лято няма да има голяма разлика в облеклото на плажа и това в офиса. Освен да поместим мини басейн с вода и пясък под бюрото. Шефът ни няма да има нищо против, нали?



6. Бебешко розово

Ако сте на 5, може би да, но погледнете си личната карта за момент. Сега розовата рокля. Сега пак личната карта. Оставете роклята на щанда и с бавни стъпки се отдалечете от нея, без да поглеждате назад. Благодарим.



7. Сламени чанти

Не сте на плажа, нали? Тогава заключете чантата в гардероба, докато настъпи моментът за отпуската ви на морето.



8. Голи рамене

Голи рамене, секси ключица, падащи воали...тук нямаме забележки. И все пак, съобразете тоалета с формите на вашето тяло. Не всичко модерно подхожда на всякакъв тип фигура. Весело лято!