Края на май месец топмоделът Миранда Кер и милиардерът Евън Шпигел основател на приложението Snapchat си казаха заветното да.

Двамата го направиха на интимна церемония в калифорнийския си дом, на която присъстваха едва 45 гости. Това обаче не означава, че пленителната Миранда не се е постарала да изглежда запомнящо за специалния ден.

Това си личи и от кадрите, които американският Vogue разпространи в новия си брой. Те са дело на звездния фотограф Патрик Демарчилиер и улавят не само радостта на младоженците, но и изящната сватбена рокля на Кер.



Тя е дело на Dior и по-конкретно на новия креативен директор на бранда Мария Грация Чиури. Дрехата е вдъхновена от сватбената рокля на Грейс Кели, а самата Миранда я определя като най-красивата сватбена рокля, която може да си представи.

Преди стилът ми бе много по-див, свободен и бохемски. Но в този период от живота ми стилът ми е по-ориентиран към класиката. Най-големите ми източници на вдъхновение са Грейс Кели, Одри Хепбърн и прабаба ми, която и на 80 изглежда шик – стилен панталон, бяла блуза, шалче и невисоки токчета, разкрива Миранда за новия брой на Vogue.