Автор
Woman.bg

Bvlgari и notosgalleries предстaвят парфюмa, като скъпоценност

Понякога да бъдем просто красиви не е достатъчно. Перфектните обувки, скъп костюм, поддържан маникюр – всичко може да бъде изпипано до последния детайл, но това никога не е гарантирало присъствието на жената в мъжките фантазии. За да го накарате да мечтае за вас, трябва да може първо да си спомни ароматa ви, казват добрите парфюмеристи.

А той, ароматът, поставен върху дамската кожа, не може никога да е случаен. Той трябва да носи усещането за бижу, скъпоценни камъни и ювелирна изработка.

И именно в симбиозата между скъпоценните камъни и ароматът, заключен в бутилка, се ражда идеята за Le Gemme на Bvlgari. Прочутите италиански бижутери влагат изключително внимание при подбора на всеки камък, който включват в произведенията си. Френският мастър-парфюмерист Даниела Андрие пък създава за Bvlgari серия аромати, вдъхновени от шест скъпоценни камъка - аметист, турмалин, тюркоаз, перидот, цитрин и лунен камък.

"В създаването на тези шест аромата, аз се вгледах в цвета на камъните, на магията, която позволява на светлината да пътува през тях. Обърнах се към паметта на предците и вярванията им в скъпоценните камъни и аромати, като дълбока емоция, която те излъчват. Олфакторното царство буди света на въображението, който е съставен от емоции, уникални за всеки един от нас.", споделя Даниела Андрие.

Ароматите на Bvlgari - Le Gemme ни препращат в света на Ориента, Изтока, изгубените градове на маите и покоите на Кеопатра - впечатляващи, като скъпоценни камъни – редки, изящни и вдъхновени от сиянието на бижу.

Колекцията висша парфюмерия Bvlgari бе представена по време на бутиково парти в Sofia Ring Mall, а единственото място в България и на Южните Балкани, което позволява да се докоснем до Le Gemme е първият по рода си department store магазин у нас – notosgalleries. Страхотните консултанти на notosgalleries могат да ви потопят в ароматния свят на шестте парфюма на бранда, които наистина си заслужава да вдъхнете, преди да решите какъв подарък да поискате от Дядо Коледа.

"Донесени в малки амфори, които сякаш са пренесени от Лувъра, тези парфюми създават странното усещане за нещо, което идва при нас от далечно разстояние", казва още Даниела Андрие.

Осмелете се да надникнете в приказния свят на уханията, приютени в notosgalleries, защото пътешествието си заслужава.