Автор
Woman.bg

Айшвария Рай: богинята на Индия, която смая КАН с приказна визия

Носителката на титлата „Мис Свят“ за 1994 г. Айшвария Рай се появи на червения килим на КАН с рокли, излезли сякаш от приказната вселена на Шехерезада.

На премиерата на "Окжа" най-красивата индийка бе във великолепна светлосиня рокля с флорални бродерии, дълбоко изрязано деколте, деликатно разкриващо апетитните й гърди.


Голи рамене и мини ръкавче придаваха на роклята още по-изящен и атрактивен силует.


Няколко пласта дантела придаваха типичния за рокля на принцеса обем, спускащ се надолу.


Четете още: Бела Хадид с два поредни модни гафа

За прожекцията на "120 удара в минута" актрисата отново смая публиката с ослепителната си хубост, появявайки се този път в дълга червена рокля с големи дипли на етажи – творение на Ralph & Russo.


Бюстие от ефирна материя с бродирани елементи придаваше акцент на женствените голи рамене и красиви форми на екзотичната красавица.

Айшвария Рай си е спечелила славата като едно от най-големите имена на Боливуд. Богинята на Индия, както още е известна по света, е и една от най-скъпо платените актриси.


Индийската перла неведнъж е споделяла пред журналисти, че най-голямото щастие в живота й е нейната 5-годищна дъщеричка – Аарадия – плод на любовта й с актьора Абхишек Бачан, с когото сключва брак през април 2007 г.