Мадона за първи път сподели в профила си в Instagram фотография с осиновените близначки от Африка – Естер и Стела. На нея се вижда как 58-годишната звезда е хванала за ръце двете момиченца, облечени в еднакви роклички.


Снимка: Instagram/Madonna

Под кадъра Мадона се похвали с новината, че децата вече са официално осиновени от нея, както и с това, че се чувства изключително щастлива от факта, че те вече са част от семейството й. Поп иконата не пропусна да благодари на всички в Малави за помощта, която са й оказали по време на осиновителния процес. Най-отдолу под текста Мадона се обръща и към медиите с молбата да запазят дистанция и да зачитат правото им на личен живот, докато се адаптират.


Децата на Мадона

Африканчетата са на четири години, нямат родители и са от същото сиропиталище, от което през 2006 г. певицата осинови сина си Дейвид Банда, който наскоро навърши 11 години. С втората си осиновена рожба – Мърси, също на 11 години, Мадона се сдобива през 2009 г.

Певицата има две биологични деца – 16-годишния Роко, от брака си с Гай Ричи, и 20-годишната Лурдес Леон от връзката й с фитнес треньора Карлос Леон.

Лурдес също не пропусна да се похвали с новите си сестрички и последва примера на майка си със снимка, на която са трите заедно.


Лудрес и новите й сестрички - Естер и Стела, Снимка: Instagram/Ludres

През последните години Мадона е един от най-големите благодетели и дарители на бедната африканска държава. Сред обектите на нейната активна спонсорска дейност най-вече са болниците и училищата. През 2006 г. звездата основа фондацията "Raising Malawi", чиято задача е да защитава сираците и уязвимите деца в страната.

Междувременно АП предаде, че по време на процеса за осиновяване Мадона е трябвало да отговаря на "неудобни въпроси" на местен съдия, чиято цел е била да се увери в мотивите на световноизвестната звезда.

От съдебните доклади покрай осиновяването също така стана известно, че близначките са родени секцио, като майка им е починала седмица след раждането вследствие на усложнения. Момиченцата имат петима по-големи братя и сестри и баща, който има ново семейство и не може да се грижи за всички.