Автор
Woman.bg

Как ще изглежда бебето на принц Хари и Меган Маркъл

Откакто принц Хари и новата му изгора – Меган Маркъл, разкриха връзката си пред света, медиите не спират да се вълнуват от техния живот. Този път те стигнаха още по-далеч, надскачайки дори границите на настоящето. Това се случи благодарение на "Дейли Експрес". Британският таблоид се зае с мисията да разгадае как би изглеждало бъдещото отроче на кралската двойка, базирайки се на компютърен генератор.

Имайки предвид ясно изразените черти на родителите си, според експертите бебето на 35-годишната американска актриса и 33-годишния принц Хари със сигурност би бил горд притежател на забележителна визия.


Принц Хари, Снимка: Getty Images

За изненада на всички обаче, свикнали да разпознават лицето на кралица Елизабет в повечето й потомци, компютърната генерация този път предлага физиономия, която не прилича нито на Меган, нито на Хари. Все пак, при по-задълбочено взиране, могат да се забележат чертите и на двамата родители.

Бебето има близко разположените очи и ниските вежди на принца. Устните му са тънки, но с ясно изразен "купидонов лък" над горната устна, характерен за Меган Маркъл.


Снимка: Daily Express

И Меган, и Хари имат заострена брадичка, което неминуемо дава отражение и върху личицето на техния наследник.

Имайки предвид кафевите очи на Меган и сините очи на принца, твърде вероятно е детето да приеме майчиния цвят, който по генетически закон е доминантен белег. Същото се отнася и за косата на малчугана. По-вероятно е то да наследи тъмните коси на майка си за сметка на огнено червените на баща си.

Ушичките пък са леко издадени напред като при принц Хари, но имат формата на тези на Меган Маркъл.


Меган Маркъл, Снимка: Getty/Images


Четете още:
Битката на булките: Кейт срещу Пипа