Автор
Woman.bg

Идва ли си Мика Стоичкова в България с бебето?

Мика Стоичкова се връща в България с новородената си дъщеричка. Това ще е първо завръщане в родината за Мика от бенефиса на баща ѝ през май миналата година, както и първото посещение за първородната внучка на Христо Стоичков – малката Миа. 9-месечната чаровница ще посети родината на знаменития си дядо в компанията на родителите си Михаела и Айкут.

Освен че е летяла в самолет в границите на Америка, малката пътешественичка вече има опит и с презокеанските пътешествия.


Малката Миа, Снимка: instagram.com/mstoitchkov

В момента съкровището на Мика е в Барселона заедно с майка си и баща си. Щастливото семейство е в каталунската столица от началото на седмицата и в момента се радва на приказна гледка от терасата в просторния дом на Камата.

Четете още: Вижте имението на Мика Стоичкова в Маями

Още с пристигането си в града на своето детство, по-малката дъщеря на Камата удостои с присъствието си някои от най-модерните заведения в града, разбира се не без компанията на своя Айки. С това обаче програмата на влюбените не се изчерпва. В плановете на Мика влезе и желанието й да запознае съпруга си със забележителностите на каталунската столица. Това е първото пътешествие на Айки в града на Гауди.


Къщата Батло в Барселона, арх. Гауди, Снимка: instagram.com/mstoitchkov

Според плановете на двойката те ще останат там няколко дни, след което ще хванат полета за България. Голяма е вероятността това да се случи още следващата седмица или най-късно в края на юни. Повод за посещението им у нас е, че самият Христо Стоичков се прибира в родината си, за да участва в благотворителния мач на Димитър Бербатов.

Мика и Айки минаха под венчилото в скромна церемония в Маями през юли миналата година, а красивата си рожба младите съпрузи посрещнаха на бял свят в края на септември.