Автор
Woman.bg

Жени Калканджиева разкри тайната на добара си форма

Най-красивата българка за всички времена напоследък прави впечатление с перфектната си визия и свежа кожа. На светски партита брюнетката се появява с прилепнали дрехи, които разкриват красивите й форми. Медиите отдавна налучкват, каква ли е причината за видимото подмладяване на най-красивата носителка на титлата Мис България. Самата тя сложи край на догадките, като призна в профила си в социалната мрежа, че се е подложила на серия от разкрасителни процедури за лице и тяло. Неоперативният лазарен 4D лифтинг, приложен от д-р Камуна, е изгладил фините бръчици по кожата и е възвърнал младежкия овал на лицето й. Процедурата на практика е безболезнена и няма нужда от време за възстановяване. Това е първата лазерна терапия за чувствителните зони на тялото, включително ръцете шията, деколтето и зоната около очите.

Жени е умно момиче и винаги има едно на ум. Затова и се доверява само на специалисти, когато става въпрос за крижи за кожата й. Сред тях е козметологът Радослава Иванова от "Мона Лиза".
Иновативният Accent Prime, апарат пък е стопил мазнините в коремната област, като в същото време е стегнал кожата и е свалил излишните сантиметри от обиколката на талията. Самата Жени признава, че едночасовата процедура е доста приятна, а специалистите обясняват, че новите видове машини за разкрасяването са бъдещето на бюти индустрията и само след няколко години всяка втора жена ще се доверява не само на кремовете, но и на технологиите за да потдържа младостта си, точно както вече прави Жени.