Как тези прекрасни дами винаги са изглеждали чудесно, без намесата на хирург и твърде много грим? Каква е тайната на красавиците от миналото, превърнали се в символ на женската хубост? Сега ще ви разкрием:

1.Мерилин Монро

Мерилин винаги е изглеждала безупречно, благодарение на две неща, които е правила всеки ден. Първо: слагала по пет различни нюанса червило. Така устните й изглеждали винаги плътни и сочни.

Второ: правела си "разкрасителен шейк“ като разбърквала две сурови яйца в чаша с горещо мляко. С тази рецепта поддържала кожата си сияйна и красива.

2.Грейс Кели

И през 40-те години дамите залагали на изразителните и добре подчертани скули. Грейс Кели използвала светъл руж за горната част на скулите и тъмен, за долната. Освен това тя редовно слагала крем на ръцете си, защото смятала, че те разкриват възрастта ни.

3.Елизабет Тейлър

Тя премахвала косъмчетата, които наричаме още и "бебешки косички“, около лицето си. По този начин кожата й изглеждала още по-добре.

4.Одри Хепбърн

След като приключвала с поставянето на спирала, Одри взимала игла, с която разделяла слепените мигли.

5.София Лорен

Тайната за гладката кожа се крие в любовта на София към маслиновото масло. Тя винаги прибавя няколко капки от него, когато си взима гореща вана и по този начин кожата й е безупречна и до днес.

6.Грета Гарбо

Истината е, че Грета Гарбо винаги слагала вазелин върху клепачите и под очите си, след като приключвала със сенките. По този начин очите й били винаги сияйни, а гримът й издържал по-дълго време.

7.Бет Дейвис

Бет и драматичните й изразителни очи, но в същото време, излъчващи свежест и младежка красота. Тя всеки ден слагала парченца краставица върху клепачите си и вазелин под очите си, за да избегне тъмните кръгове.

8.Мей Уест

Красивата актриса задължително нанасяла кокосово масло като основа, преди да се гримира. То действа като ексфолиант и запазва кожата гладка и сияеща.

biography.com, huffingtonpost.ca,greatamericanthings.net holwick103.wordpress.com, elizabethtaylor.com,big5.bg, juniorsartorialist.com

Последно от woman.bg