Живеем във века на изкуственото разкрасяване. Все повече дами се изкушават да направят устните си по-сочни или пък да внесат някоя друга корекция по лицето си. Независимо дали подкрепяме тези процедури или не, има няколко неща, които трябва да знаем.

Дермалните филъри са вещества от естествен или синтетичен произход за инжектиране в кожата с цел запълване на бръчки, оформяне на контура на лицето, придаване на обем на устните и корекция на различни дефекти по лицето.

1. За разлика от козметичните операции, при филърите няма кой знае какви регулации. Никога не се колебайте да потърсите експертно мнение и консултация, преди да пристъпите към използването на филър.
2. Специалисти препоръчват дамите да избират временни филъри. В много държави вече е забранена употребата на перманентни филъри. Освен това хиалуроновата киселина е естествена съставка на кожата и ако не ви харесва резултатът, може да го премахнете лесно.
3. Кога да ползвате филъри? Преди кожата да е прекалено увиснала – в такъв случай, за да спрете хода на времето се налага операция.
4. Технологията на филърите се е усъвършенствала през последните години. Те са станали по-меки, щадящи и еластични. Освен това на пазара вече има биофилъри. Миналата седмица АКСИС БЪЛГАРИЯ представи хитовите си продукти, сред които са био филърите на швейцарската продуктова линия APRILINE на SUISSELLE.

Новата генерация био дермални филъри с патентованата технология A.P.R.I. е разработена след петдесетгодишни изследвания на хиалуроновата киселина, което осигурява надеждно стабилизиране и чистота на продуктите. Всички процеси се осъществяват без допълнителни химически реактиви, като киселини или основи, което гарантира абсолютна безопасност на био продуктите.

Всички тези предимства регенерират клетките в дълбочина като мощен стимулатор на производството на колаген. Био филърите са създадени за употреба от професионалисти за подмладяване на кожата с минимално инвазивни процедури, комфортно запълване на бръчки, коригиране на белези, увеличаване на еластичността на кожата, възстановяване на обема.


Актрисите Лили Маравиля, Илиана Лазарова и Ани Михайлова, които присъстваха на събитието на АКСИС БЪЛГАРИЯ, бяха силно впечатлени от качеството на продуктите. Те споделиха, че красивата усмивка и сияйната кожа са изключително важни за качеството на живот. „Със сигурност те също играят роля и за успеха в нашата професия“, коментираха след представянето театралните прими.