Етеричните масла са вашите лични съюзници, работещи само за вас, за възстановяване на вашите сили, увереност и женска привлекателност, твърдят колегите от Козметиката.com.

Вижте какво етерично масло ви подхожда според зодиакалния ви знак.

Жените от зодия Овен винаги се отличават от останалите "зодиакални" дами със сила, решителност, видима дързост и хитрост.

Мъжът, който е обвързан с такава жена сам не забелязва, как постепенно попада под нейното влияние и с времето предава в ръцете й управлението. Когато тя обича – обича, когато ненавижда – ненавижда, няма компромиси. Бялото е бяло, а черното – черно.

Етерични масла – кедрово дърво, индийско орехче, канела

Жената Телец
се смята образец на сексуалността, тъй като може да предизвика желание, дори само с появата си, извръщане на тялото или с едно движение на ръката.

Мъжът до такава жена не може да бъде ревнивец, иначе с непрестанната си ревност ще подлуди или нея или себе си.

Масла – здравец, иланг-иланг, розово дърво.

Близнаците са известни със своите резки движения от една крайност към друга, затова и да се предвидят действията на такава жена е практически невъзможно. Днес тя иска мармалад, а утре хрян и люта чушка.

На тях са им необходими аромати, които да въвеждат бушуващата им душа в равновесие и стабилност.

Масла – грейпфрут, евкалипт, японска мента

Жената, родена под знака на Рак, мила и много обаятелна, привлича най-достойните мъже, но нейната натура дърпайки я назад, я предизвиква постоянно да се съмнява в думите и постъпките им.

В живота й се редуват "вълни и скали, стихове и проза" – ТОЙ трябва да е силен и достатъчно суров, за да издърпа Рака от черупката му и да я застави да се наслаждава на живота.

Масла – розово дърво, бор, розмарин, грейпфрут

Лъвицата – Кралица, която по рождение е орисана да повелява, наказва и помилва. И то не само в държавните дела, но и по собствена прищявка.

Всичко зависи от настроението й – за едни и същи думи тя може щедро да възнагради, а може и да накаже като изхвърли от сърцето човека завинаги. Нейните ухания трябва да са едновременно силни, забележими и не приличащи на, това, което ползват всички останали.

Масла – бергамот, розмарин, петитгрейн

Ако съществува някой който да спазва правилата и традициите, това е Девата. Модата за тях е толкова далечно, колкото без особена роля за живота, и пръскането на пари за "последен писък" те няма да направят.

Те са образци на това, че всичко в живота е кръговрат, египетските пирамиди са нерушими, а класиката е вечна.

Масла – евкалипт, здравец, иланг-иланг, лимонена трева

Везните през цялото време все търсят нещо, но за съжаление, доста рядко го намират. Да са в равновесие им е трудно – не успяват да се увлекат по едно дело, когато видят друго, по-интересно – захвърлят първото.

Така е и с мъжете – обичат ту един, ту друг и точно заради това ги смятат за вятърничави и непостоянни. И ухаят силно, но нетрайно.

Масла – розово дърво, японска мента, здравец

Скорпионът е опасна жена. Постоянно са й необходими нови впечатления, нови емоции, като степента на чувстват трябва да е огромна, а действията трябва да ухаят на екстрим.

Ако това не е така, тя започва да жили и чужди, и свои, без да се замисля за възможните последствия. Уханието й трябва дори да не вълнува, да притежава ярък плам.

Масла – пачули, розмарин, канела

С прозрачно и нежно ромолящо ручейче сравняват Стрелците.

Тази жена е празник, тя винаги е весела и оптимистична, обича да се смее и шегува. Вроденият вкус и чувството за стил й позволяват винаги да бъде различна, а мъжете много ценят това умение.

Масла – грейпфрут, японска мента, бор

Недостъпността на Козирога е повече от видима – тя внимателно ще случа и гледа, но ще покаже заинтересованост само тогава, когато до нея застане истински герой.

Жените от зодията обичат нежните отношения и класическия вариант на запознанство, с представления и реверанси.

Масла – евкалипт, кедрово дърво, лимонена трева

Първото впечатление от Водолея често е измамно. Отначало ще си кажете, че този беззащитен ангел просто не може да съществува в този изпълнен със злини и жестокости свят, тя е слязла само за минутка тук, за да се върне после отново в Рая.

И едва после, при познанство отблизо, мъжът изненадващо узнава, че те от години тя тренира капуейра и въобще има намерение да командва парада.

Масла – розмарин, бергамот, евкалипт

Актриси по рождение, Рибките все по някое време започват да плуват – днес по течението, утре срещу него.

Така е и настроението им, което се променя поне по десет пъти на ден. Мъжът до тях трябва да е силен и интересен, иначе заедно с настроението, тя ще смени и него.

При романтична вечер – иланг-иланг и бергамот

В дискотека - розмарин