Остава още съвсем малко до началото месеца на отпуските.

Август по традиция е месецът, в който всеки си взима заслужените 10-20 дни отпуск и временно се заселва по Черноморието, планините, вилите, селата, чужбина…

А една напоителна, слънчева, забавна и секси ваканция е всичко, от което имаме нужда точно в този момент. И изчаквайки я нетърпеливо ще споделим с вас и елегантните летни прически, които вдъхновиха деня ни.

Красива рамка

С тази прическа лицето наистина изглежда сякаш поместено в красива рамка.



Тенът и чистотата на кожата изпъкват, затова е добре да им обърнете особено внимание.

Тази прическа е неподходяща за дами с по-широки лица, защото много категорично открива лицето и всеки детайл от него изпъква.

Как да я постигнете:

Масажирайте корените на леко влажната си коса с мус за обем.

След това издухайте косата със сешоар като започнете от най-долните кичури и постепенно се предвижвате нагоре и напред към челото.



Наведете глава надолу, впръскайте лак в корените, изправете се и с помощта на четка или гребен оформете прическата си назад. Фиксирайте с лак.

На една страна

С тази прическа отркивате шията и раменете по изключително елегантен начин.



Как да я постигнете:

Отново нанесете мус за обем в корените на леко влажната си коса.

След това навивайте сравнително големи кичури около дебела маша, за да направите меки вълни.

Когато косата ви се охлади внимателно оформете всяка букла с дебела кръгла четка – това ще ги омекоти и приглади до съвършенство.

Внимателно срешете косата си назад, така че да я оформите над темето, прехвърлете я на една страна и я захванете на хлабава опашка зад ухото.

Снимки: Joshua Jordan


Очаквайте продължение.