Вдъхновени от дръзките цветове, щурите нюанси и смелите момичета, Avon и Поли Генова се обединяват във впечатляващ съвместен проект! Талантливата звезда е лицето на новия бранд гримове на Avon – Mark, а съвместната й работа с козметичната компания ражда най-скорошния й хит – “Споделяме едно сърце“.

"Ние вдъхновяваме, ти твориш!“" е предизвикателството, което Avon и Поли отправят към почитателките на стила и красотата. Ярки цветове, смели комбинации и много увереност са тайната зад колекцията гримове. Разнообразната гама на Avon Mark включва избрани продукти от декоративната козметика, които се отличават с дързост и подчертано качество.


В центъра на колекцията стои иновативната спирала за обем Avon Mark Spectralash, която осигурява до осем пъти по-обемни мигли без ронене, натрупване или размазване
. Mожете лесно да създадете обем по собствено желание, благодарение на тристепенния апликатор.


Като всяко момиче, което винаги е готово да изразява себе си, Поли Генова не пропуска и червилото! "Устните ми казват толкова много, когато използвам червило за обем и създавам впечатляващия омбре ефект, а след това завършвам визията с гланц за устни. Със сигурност блестя и заслепявам!". За да срещне нуждите на звездата и на всички вдъхновяващи момичета като нея, Avon Mark създава смелите нюанси на червилото за 3D омбре ефект и нежния гланц за устни Avon Mark Plum It.


За впечатляващ финален завършек, Avon Mark не пропуска и грижата за ръцете! "Обожавам маникюр с геометрични фигури, който е различен и гарантирано привлича вниманието! Винаги спазвам правилото да подбирам правилната комбинация от цветове", казва самата Поли. Лакът за нокти с гел ефект Avon Mark Gel Shine ви дава свободата да творите, вдъхновени от смелите нюанси и най-актуалните тенденции!


Цялата продуктова гама Avon Mark можете да откриете на сайта www.avon.bg или при най-близкия представител.