Вкарайте дългите си коси в модните течения, като им придадете обем и сила.

Попитайте всеки фризьор и той ще ви каже, че отговорът на всичките ви дилеми са етажите! Тези от вас, които са запознати с визуалния ефект на асиметрията, знаят много добре колко лесно може да се отървете от накъсаните краища и обемистата структура ако решите да заложите на етажите.

Следващите актуални прически за 2011-та ви осигуряват най-добрия източник на вдъхновение за следващото ви въплъщение.

- Справянето с дългите кичури лесно може да се превърне в досадна задача ако пренебрегвате поддържането им. Ако искате да ги запазите във върхова форма е важно да останете в крак с най-новите тенденции и да се пригодите към тях. Асиметрична прическа излъчва модерна и изискана съблазън. Разчупете градския си шик с дълги, етажирани прически, вариантите за които са безкрайни.

Добавете блясък към кичурите си, като използвате най-добрите стилизиращи продукти. Улеснете оформянето на такива прически, които сами по себе си са впечатляващи и не изискват особени усилия, за да бъдат поддържани и ще говорят за интересната ви външност.



- Да определите мястото, както и дизайнът на етажите е първата важна стъпка за косата ви. Разгледайте леко етажираните прически със структура, която рамкира лицето и ще създаде по-чувствена и стилна външност. В този случай ограничете позицията на етажите до по-ниските нива и краища на косата. От друга страна можете да заложите и на силно филирана и по-разчупена версия на етажирането. Тогава се уверете, че не пропускате най-горния пласт на косата, когато добавяте стилизанти и обем към нея.

Тези са някои от основните опции, от които да избирате. Не забравяйте, че с малко въображение можете да се впуснете в дизайнерски решения за прически и да създадете за себе си нова уникална външност.


Отдайте се на предизвикателството и участвайте в конкурса, който организираме съвместно с NIVEA.

Надпреварата се нарича "Гимнастика за лице" и всяка дама, взела участие в нестандартния конкурс, има възможността да си спечели страхотни награди от нашия спонсор NIVEA Q10 PLUS.

Повече за конкурса можете да разберете тук