Ако в момента се намирате в град, в който температурите отново застрашително се понижават, снегът и кишата се обиденяват в ледена комбина, на път сте да си сипете поредна чаша кафе или чай и просто ви вбесяват младите момичета с къси тънки якенца и глави без шапки… Значи сме яхнали една и съща вълна!

Добре, обаче на момента ще ви подскажем едно просто трикче, с което можем задружно да се вкараме в по-добро и ярко настроение.

Един от най-добрите приятели на момичетата е червилото и най-вече през зимата, когато едно от малкото неща останали открити и дишащи са устните.

Възползвайте се от тенденциите в грима за сезона и смело посегнете към най-ярките и блестящи цветове в зимната палитра.

В случая ви придлагаме розово, червено и оранжево.

Не се стряскайте, носенето на толкова крещящо червило не е толкова страшно и кичозно, колкото вероятно ви се струва.

Единственото правило, което винаги, винаги, ама винаги трябва да спазвате, е да не акцентирате с ярък и силен грим едновремнно върху очите и устните.

За розовото и оранжевото червило ви трябва само една спирала и нищо повече.

Преди да се възползвате от новото си ярко червило бъдете сигурни, че повърхността на устните ви е гладка и мека. Направете им лек пилинг с по-мека четка за зъби, след което нанесете слой мед и оставете да действа 10 минутки. Измийте с хладка вода и нанесете балсам за устни.

Червилото е добре да бъде поставяно с тънка четка – така можете да контролирате целия процес на нанасяне и резултатът в крайна сметка да бъде перфектен.