Риалити звездата Ким Кардашиян споделя своите малки тайни за това как една пищна дама може да подчертае красотата на тялото си с дрехи.

На първо място трябва да се избере дреха с перфектна кройка

„Всичко, което обличате трябва да приляга на пропорциите на тялото ви. Понякога разчитам на шивач, който прекроява облеклото ми. Например, едно подкъсяване на шева на рокля може да доведе до огромна разлика в начина, по който тя ви стои.”



Винаги разчитайте на добре подчертаната талия

„Ако имате хубава талия, задължително я покажете! Коланът може да оформи прекрасен силует. Този аксесоар е чудесно решение, ако искате да завършите цялостния си вид или пък да акцентирате на дадена част от торса. Намерете модела колан, който отива на фигурата ви и създайте свой стил.”



Избягвайте прекалено широки блузи и рокли

„Знам, че са удобни и че изглеждат зашеметяващо на слаби миньончета като Никол Ричи, но широките блузи и рокли не стоят добре на пищни фигури. С тях рискувате да изглеждате като бременни. Опитайте вариант с дълга широка рокля, която преди всичко очертава бюста и талията.”



Не пренебрегвайте оформящо тялото бельо

„Всяка по-пищна жена трябва да притежава такова. С негова помощ силуетът ви ще изглежда по-слаб и прибран.”



Най-важното правило е да обичате тялото си

„Ако сте уверени и харесвате тялото си няма как да не изглеждате секси. Аз обожавам да показвам формите си и има достатъчно дизайнери, които създават дрехи, подходящи за извивките на всяка по-пищна дама. Ако не се харесвате такива, каквито сте, за околните това става очевидно.”